Nyttige tjenester: Diverse

Her finner du gratistjenester som ikke nødvendigvis passer inn i de andre kategoriene.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Lag din egen nødplakat helt gratis
Når det haster, kan sekunder være forskjellen mellom liv og død. Da er det viktig å kunne forklare akkurat hvor man er. Norsk Luftambulanse har en fin gratistjeneste for alle - du får tilsendt en nødplakat, med kart og GPS-koordinater for den hytta/det huset man selv velger. Slik blir det enkelt for alle i familien å gi informasjonen til 113.
Arkivverket lanserer historisk og gratis fotoarkiv på nett
Er du interessert i historiske foto, kan du benytte deg Arkivverkets store samling. 13 000 bilder er nå åpne for alle, og du kan bruke de fleste bildene fritt! Slik blir den norske kulturarven tilgjengelig for alle.
Unngå kilometerjuks når du kjøper bruktbil - sjekk km-standen hos Vegvesenet
Det er lett å bli utsatt for kilometerjuks, men nå er det også lettere å sjekke om noen forsøker å lure deg. Statens Vegvesen gir deg opplysninger om km-standen til bilen du kanskje tenker å kjøpe.
Få uforpliktende tilbud på forsikringer - spar penger
Har du noen gang tenkt at du burde gå gjennom forsikringer for å se om det er penger å spare på å skifte selskap? Det er ikke vanskeligere enn å bruke en anbudstjeneste. Du angir nødvendige data og får uforpliktende tilbud fra forskjellige selskaper. Så kan du selv avgjøre etterpå. Herlig å slippe jobben med å sammenligne!
Kongsberg: Gratis rådgivning knyttet til kjøp og salg av bolig
Har du behov for praktisk råd og veiledning i forbindelse med kjøp og salg av bolig og bor i Kongsberg-området, kan du henvende deg til Frivilligsentralen. Der får du gratis rådgivning fra en økonom og en megler.
Få inspirasjon til å lage ting selv
På den engelskspråklige bloggen DIY Cozy Home får du mange tips til hvordan du kan lage dekorasjoner, ordne smart oppbevaring, få billige løsninger på praktiske utfordringer. Poenget er å bruke det man har i hjemmet og unngå overdreven pengebruk.
Juss24 med juridiske avtaler og maler
Juss24 er en nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler, blanketter og dokumentmaler. Tjenesten er populær både blant privatpersoner og bedrifter. Abonnement koster 79 kr i måneden, men Juss24 tilbyr to ukers gratis og 100% uforpliktende medlemsskap for å prøve ut tjenesten.
Få tips og hjelp til å planlegge ditt bryllup!
Bryllupsvenner er Norges eneste store nettsamfunn for bryllup og bryllupsplanlegging. Alt fra forum, bryllupsdagbøker og galleri til skreddersydde tjenester for bryllupsplanleggingen. F.eks. Budsjett, gjesteliste, hjemmeside, ønskeliste og huskeliste. Denne siden må være midt i blinken for de gifteklare gjerrigknarkene av oss.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.