Nyttige tjenester: Diverse

Her finner du gratistjenester som ikke nødvendigvis passer inn i de andre kategoriene.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lag din egen nødplakat helt gratis
Når det haster, kan sekunder være forskjellen mellom liv og død. Da er det viktig å kunne forklare akkurat hvor man er. Norsk Luftambulanse har en fin gratistjeneste for alle - du får tilsendt en nødplakat, med kart og GPS-koordinater for den hytta/det huset man selv velger. Slik blir det enkelt for alle i familien å gi informasjonen til 113.
Arkivverket lanserer historisk og gratis fotoarkiv på nett
Er du interessert i historiske foto, kan du benytte deg Arkivverkets store samling. 13 000 bilder er nå åpne for alle, og du kan bruke de fleste bildene fritt! Slik blir den norske kulturarven tilgjengelig for alle.
Unngå kilometerjuks når du kjøper bruktbil - sjekk km-standen hos Vegvesenet
Det er lett å bli utsatt for kilometerjuks, men nå er det også lettere å sjekke om noen forsøker å lure deg. Statens Vegvesen gir deg opplysninger om km-standen til bilen du kanskje tenker å kjøpe.
Få uforpliktende tilbud på forsikringer - spar penger
Har du noen gang tenkt at du burde gå gjennom forsikringer for å se om det er penger å spare på å skifte selskap? Det er ikke vanskeligere enn å bruke en anbudstjeneste. Du angir nødvendige data og får uforpliktende tilbud fra forskjellige selskaper. Så kan du selv avgjøre etterpå. Herlig å slippe jobben med å sammenligne!
Kongsberg: Gratis rådgivning knyttet til kjøp og salg av bolig
Har du behov for praktisk råd og veiledning i forbindelse med kjøp og salg av bolig og bor i Kongsberg-området, kan du henvende deg til Frivilligsentralen. Der får du gratis rådgivning fra en økonom og en megler.
Få inspirasjon til å lage ting selv
På den engelskspråklige bloggen DIY Cozy Home får du mange tips til hvordan du kan lage dekorasjoner, ordne smart oppbevaring, få billige løsninger på praktiske utfordringer. Poenget er å bruke det man har i hjemmet og unngå overdreven pengebruk.
Juss24 med juridiske avtaler og maler
Juss24 er en nettbasert forbrukertjeneste for juridiske avtaler, blanketter og dokumentmaler. Tjenesten koster 99 kr i måneden for privatpersoner, men Juss24 tilbyr to ukers gratis og 100% uforpliktende medlemsskap for å prøve ut tjenesten.
Få tips og hjelp til å planlegge ditt bryllup!
Bryllupsvenner er Norges eneste store nettsamfunn for bryllup og bryllupsplanlegging. Alt fra forum, bryllupsdagbøker og galleri til skreddersydde tjenester for bryllupsplanleggingen. F.eks. Budsjett, gjesteliste, hjemmeside, ønskeliste og huskeliste. Denne siden må være midt i blinken for de gifteklare gjerrigknarkene av oss.
"Øk sjansene" dine for å vinne i Lotto!
Med programmet Turbotipp, som er et tippeprogram for Tipping, Langoddsen, Oddsbomben, Extra, Lotto og Vikinglotto, kan du «øke» dine sjanser for å vinne. Programmet fungerer på den måten at det utelukker usannsynlige kombinasjoner innenfor systemtipping. Før var dette et program som kostet penger, men det har nå blitt helt gratis. Prøv det ut, kanskje det hjelper akkurat deg med å dra i land den store gevinsten.
Rimelig leiebil
Med hjelp av denne siden kan du finne relativt billig leiebil de fleste steder i verden.
Side for omregning av valuta og mye annet
På denne siden kan man på en enkel og oversiktlig måte bruke omregningsverktøy for å finne ut det man måtte lure på. Det kan f.eks. være omregning av valuta, volum eller farts-enheter. Det er også en kalkulator på siden, som man kan bruke til til avnaserte utregninger.Rett og slett veldig kjekt! NB! Valutakursene er oppdaterte.
Gratis busstur til Sverige fra Trondheim
Handle billig mat, tobakk og drikke? Thorleifs Bussreiser stiller med gratis buss t/r trondheim - Storlien hver dag. De stopper til og med der man ønsker det. Glimrende for en gjerrigknark hvis man ikke vil bruke penger på selve reisen eller bensin.
Boockcrossing - gratis bøker på reise!
BookCrossing er en måte å dele bøker på. Dette gjøres ved å ta en bok man ønsker å dele med andre og klikker seg inn på BookCrossing.com, og registrerer boka der. Man får med det utdelt et BCID-nummer som påføres boka sammen med en kort forklaring på hva BookCrossing er, og så er boka klar til reise. Nå kan du legge fra deg boka et sted hvor andre kan finne den osv.
Ny Facebook-gruppe: INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com
Er du ute etter de riktige godbitene? Søk om medlemsskap i denne gruppen nå så får får du tips om vareprøver, give-aways, testprodukter, rabatter og annnet snacks - før alle de andre! Medlemmene av denne gruppen har også tilgang til våre periodiske give-away events der du kan vinne stort og smått fra gjerrigknark.com
Gratis bursdagsideer
Trenger du tips til hva du skal servere i bursdagen, morsomme bursdagsleker, rebus eller gode kakeoppskrifter? Hos bursdagsmagasinet.no er gode råd helt gratis!
Service- og reparasjonslogg
Gratis reparasjons- og servicelogg for mekanikeren. Enten du er hobbymekaniker eller profesjonell, så er dette en fin måte å holde oversikt over utgifter, delenummer, biler og annet.
Gratis service- og reparasjonslogg
For deg som eier bil, båt, mc, sykkel, gressklipper eller fly er dette en gratis loggtjeneste hvor du kan føre opp kostnader, delenummer, legge inn bilde og få fullstendig oversikt over alle dine kjøretøy.
TrengerJegParaply.no
En annerledes værtjeneste. Finn ut om du trenger paraply eller ikke de kommende 6-12 timer ved å legge inn ditt postnummer.
Ring gratis med Gulesider.no
Søk opp nummeret du trenger på Gulesider.no - rett ved siden av nummeret er det en link man kan trykke på der det står "ring gratis". Trykker man på denne og så bed å skrive inn ditt telefonnummer i feltet under vil det bli satt opp en telefonsamtale til nummeret gratis.
Gratis slektsforskning
På familylink.com kan man lage familietreet sitt og forske på slekten sin gratis.
VirusTotal - virussjekk av enkeltfiler
Virustotal scanner filen du laster opp med nesten alle antivirusprogrammene som er på markedet, så du kan være rimelig trygg på at filen som scannes blir scannet skikkelig! Det er helt gratis, men det er en sperre på 10 MB per fil - men det kan likevel redde deg når du har lastet ned et smart lite verktøy som egentlig var et verktøy som en hacker kunne bruke for å få tilgang til din pc! Filene kan sendes via SSL (sikker oppkobling).
Få varsel om varer som selges for 1 kr
Dette er en gratis varslingstjeneste som sender SMS med tips om varer som selges for kun 1 kr på Mercursenteret i Trondheim sentrum.
Numerologi - Gratis analyse
Hvem er du? Numerologi tilbyr GRATIS analyse av din fødselsdag & ditt skjebnetall, biorytmeberegner, auratest m.m. Prøv selv, og kanskje du finner ut litt mer om hvem du egentlig er?
Vil du laste opp bildene dine?
Last opp og lagre dine bilder på nett, helt gratis! Hos ImageShack kan du også forandre størrelsen på bildet du laster opp. Mange formater er støttet. PS: Bildet kan ikke være større enn 1,5 MB.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.