< >
Annonse:

Ikke bruk tørketrommelen i utide

Ikke bruk tørketrommelen i utide Du er kanskje vant til å slenge tøyet fra vaskemaskinen rett inn i tørketrommelen? Har du tenkt over at litt enkel planlegging og noen klesklyper kan spare deg for mange kroner?

Tørketrommelen er som oftest i bruk enten fordi vi har plassmangel eller fordi latskapen tar overhånd.

Sjekk rutinene på vaskerommet

Dersom du tar en kikk på vaskerommet ditt og sjekker ut rutinene dine, legger du kanskje merke til at du vasker klær i helgene eller i bolker - og da setter i gang med en rekke vaskemaskiner etter hverandre. Da blir fristelsen stor til å svinge i vei med tørketrommelen, enten fordi du ikke har plass til å henge opp så mye vask på en gang eller fordi du ikke orker tanken på å "slite" litt.

Unngå bruk av tørketrommel - heng opp vasken

Sorter vasken etter farger - konstant

En vaskeekspert sorterer det som skal vaskes etter hvert som det dukker opp - en kurv for lys vask, en kurv for mørk vask og en litt mindre kurv for rødfargede ting. Dermed får du kjapt et overblikk over når vaskemaskinen kan startes.

Tørk vasken ute

Nå i sommervarmen er det ganske innlysende at du ikke behøver å bruke tørketrommelen - vasken tørker tross alt rimelig kjapt ute i den friske luften. Dersom du har plass til et tørkestativ i hagen eller et lite stativ på balkongen, får du til og med litt ekstra trim. Klesklypene havner jo ikke på snora av seg selv!

Høsten og vinteren er da heller ikke umulig for klestørk

Du kan tørke klær ute selv om været ikke er all verdens. Noen solgløtt og litt vind gjør underverker med vasken din - kanskje selv om du må avslutte den siste tørkeperioden innendørs eller (nederlag!) til og med i tørketrommelen.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: