< >
Annonse:

Ta med tomflaske på flyplassen

Du har sikkert funnet deg selv i den situasjonen at du er på flyplassen og vil ta med deg drikke på flyet. Ettersom du ikke kan ta med drikkevarer inn forbi sikkerhetskontrollen, må du kjøpe drikke som koster flesk. Men nå kan du ta med deg tomflaske og fylle ved vannkranene! Trykk her for å besøke »

Klikk på linken nedenfor for å få informasjon om hva du kan og ikke kan ta med deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Oppdatert: Vi har fått inn følgende meget gode spørsmål fra Daniel:

"Hei, leste tipset om å bruke tomflasker og fylle disse med kaldt vann, jeg gjør dette selv, men finnes det kaldt vann på Gardermoen etter innsjekkinga? Jeg har bare funnet automatiske kraner med varmt vann."

Meget godt spørsmål! Kjekt å vite at OSL nå har installert påfyllingsstasjoner for vann etter sikkerhetskontrollen og ved flere av gatene. Det er vannstasjoner ved gate 28 og ved toalettene etter Duty Free på utland. 

På innland er det i tillegg mulig fylle på i nærheten av gate, 15, 19B, 19E og 20.

På alle flyplasser kan det være et greit tips å spørre på et av serveringsstedene om de kan fylle vannflasken din. Dette skulle ikke være noe problem om du spør på en hyggelig måte, og fungerer på de fleste flyplasser!

Tilbyder: OSL