< >
Annonse:

Ta med tomflaske på flyplassen

Ta med tomflaske på flyplassen Du har sikkert funnet deg selv i den situasjonen at du er på flyplassen og vil ta med deg drikke på flyet. Ettersom du ikke kan ta med drikkevarer inn forbi sikkerhetskontrollen, må du kjøpe drikke som koster flesk. Men nå kan du ta med deg tomflaske og fylle ved vannkranene! Trykk her for å besøke »

Oppdatert: Vi har fått inn følgende meget gode spørsmål fra Daniel:

"Hei, leste tipset om å bruke tomflasker og fylle disse med kaldt vann, jeg gjør dette selv, men finnes det kaldt vann på Gardermoen etter innsjekkinga? Jeg har bare funnet automatiske kraner med varmt vann."

Meget godt spørsmål! Kjekt å vite at OSL nå har installert påfyllingsstasjoner for vann rett etter sikkerhetskontrollen (to drikkestasjoner). På innland er det i tillegg mulig fylle på i nærheten av gate A10, B2 og C4. På utland kan du fylle på flasker ved gate D4 og E12. I Non-Schengen er det drikkestasjon mellom gate F17 og F19. Ved ankomst utland/bagasjehallen er det også mulig å fylle vann ved tollen.

På alle flyplasser kan det være et greit tips å spørre på et av serveringsstedene om de kan fylle vannflasken din. Dette skulle ikke være noe problem om du spør på en hyggelig måte, og fungerer på de fleste flyplasser!

Tilbyder: OSL
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: