< >
Annonse:

Kjøp vinterdekk til bilen på nett - du sparer flere tusen

Kjøp vinterdekk til bilen på nett - du sparer flere tusen Det begynner å nærme seg tid for å skifte til vinterdekk - har du sjekket dem? Kanskje har du oppdaget at dekkene ikke er de nyeste? Man bør ikke spare seg til fant når det gjelder dekk: sikkerhet kommer først! Men hvor finner jeg de billigste dekkene: På nett! Trykk her for å besøke »

Det er nok fortsatt slik at mange kjøper dekkene sine på samme sted som de kjøpte bilen. Du har kanskje en oppfatning av at bilselgeren også kan noe om dekk? Jeg har mine tvil om akkurat det. Det florerer av dekktilbud, noe som gjør det vanskelig å få overblikk. Det gjør nok at man gjør det lettest mulig for seg selv og reiser til nærmeste forhandler.

- Jeg tok en ringerunde til forskjellige forhandlere og oppdaget store prisforskjeller, forteller vår bruker Bent til Gjerrigknark.com. Han fikk tilbud på dekk til sin Ford S-Max på mellom kr 6 000 og 9 000 – ferdig avbalansert. Men i nettbutikker som selger dekk fant han merkevaredekk til under tusenlappen per dekk.

Dermed kan du enkelt spare en tusenlapp eller to på å kjøpe dine dekk på nett. Det du bør beregne i kostnadsoverslaget ditt er selvsagt omlegging og avbalansering. Det finnes nok av store og små firmaer som gjør denne jobben for et par hundrelapper per dekk.

Hvilke butikker bør du sjekke ut for nye vinterdekk og sommerdekk?

Byttdekk

Det er lett å finne dekkene du behøver på denne nettsiden, enten du sjekker bilmodell eller vet hvilke dekk du skal ha. Byttdekk selger over 150 000 dekk og felger hvert år i Norden og er ledende på salg av dekk i Norge.

Dekkonline

Dekkonline finner du billige vinter- og sommerdekk fordi selskapet bak satser stort på dekksalg i hele Europa. På samme måte som hos Byttdekk kan du på en enkel måte finne frem til de gunstigste prisene basert på dekk- eller kjøretøytype.

BestDrive by Continental (tidl. Dekkmann)

Klassikeren som før het Dekkmann en rekke forhandlere rundt om i det ganske land, men også nå nettbutikk under det nye navnet BestDrive by Continental. Dersom du er NAF-medlem, kan du få rabatter på dekk, dekkhotell, felger med mer. Faktum er likevel at selv med rabatter, vil du sannsynligvis ikke kunne få like billige dekk som når du handler online hos f.eks. Byttdekk eller Dekkonline.

Tilbyder: Byttdekk
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: