Sparetips: Reise

Planlegger du en reise eller er du allerede på farta? Her finner du tipsene, særlig i planleggingen kan du spare gode penger som du kan bruke på noe annet underveis.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Få 200 CashPoints fra Norwegian for 65 kroner
Samler du bonuspoeng hos Norwegian, vet du vel at 1 CashPoint = 1 krone. Dersom du bestiller 1 måned med Dagbladet Pluss for 65 kroner, får du samtidig 200 CashPoints i velkomstgave. Du kan når som helst si opp abonnementet!
Bruk appen Etaksi om du trenger taxi i Litauen
Mange nordmenn reiser til Litauen og bruker taxi der. Men iflg. tipseren Roy er det både sikrere og ikke minst sparsommeligere om du bruker appen Etaksi.
Tjen CashPoints fra Norwegian på Flybussen
Skal du reise med Flybussen til eller fra flyplassen, lønner det seg å bestille billett på nett. Nå tilbyr nemlig Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6% CashPoints på bussbilletten.
Bli med i kundeklubbene til ferjeselskapene
Hender det at du reiser med ferje til Sverige, Danmark eller Tyskland, kan det kjapt lønne seg å være medlem i kundeklubbene til ferjeselskapene. Bare Color Line sitt kundeprogram koster penger - men også der finnes en god deal akkurat nå.
Unngå å pakke for mye unødig bagasje til ferien
For mange håndklær, klær og en masse bøker? Å pakke kofferten på en økonomisk måte er ikke noe alle takler. Dersom du pakker minimalt for ferien, kan du unngå å betale for overvekt eller kanskje for den store kofferten i det hele tatt. Kan du klare deg med mindre?
Samle bonuspoeng når du reiser med Airberlin
Dersom du flyr med Airberlin, er det kjekt å være registrert i deres bonusprogram, slik at du kan samle bonuspoeng på samme måte som f.eks. Norwegian Reward og SAS Eurobonus. Du får velkomstbonus og ekstra poeng ved å registrere deg for nyhetsbrev også. Kjekk måte å samle poeng uten å fly...
Slik får du mer enn 1 time gratis internett på flyplassen Berlin-Schönefeld
Reiser du med Norwegian til Berlin, er det flyplassen Berlin-Schönefeld som gjelder. Der kan du få surfe en time gratis på det åpne, trådløse nettet. Men etter en time er det slutt. Her er løsningen.
Få 250 kroner å handle for når du flyr med Singapore Airlines og mellomlander på Changi Airport
Alle flyreisende hos Singapore Airlines eller SilkAir som mellomlander på Changi Airport får en voucher verdt cirka 250 kroner. Den kan brukes til tax free shopping, mat og drikke eller to timers tilgang til Ambassador Transit Lounge.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.