< >
Annonse:

Spar penger på å bruke Bank Norwegian kredittkort

Spar penger på å bruke Bank Norwegian kredittkort Flyselskapet Norwegian gir ikke ved dørene, men å bruke Norwegian-kredittkortet gir deg innsparing fra første bruk. Bruker du dette kortet når du betaler reisen din med Norwegian, sparer du allerede en god del kroner ved hver bestilling. I tillegg er det flere andre fordeler du kan benytte deg av. Trykk her for å besøke »

Bank Norwegian-kredittkortet er særlig gunstig på utenlandsreiser

- Norwegian-kortet er ideelt for oss som skal utenlands i løpet av året, forteller Arnt Georg til Gjerrigknark.com. Han har leilighet i Tyrkia og synes det er fantastisk greit å bruke kortet for å veksle penger. Det er ingen gebyrer forbundet med kontantuttak i utlandet!.

I tillegg får du bonuspoeng som kan gi gratis flyreiser og annet fra Norwegian. - Jeg fikk selv en flott reisebag ved årsskiftet i fjor, siden jeg ikke planla noen reiser, sier Arnt Georg.

Du slipper unna kredittkortgebyret på hver bestilling

Gjerrigknarkens hovedgrunn for å gå til anskaffelse av dette kredittkortet var i første omgang at jeg sparte 16 kroner på hver betaling (detaljert oversikt over kortet). Bruker du andre kredittkort, må du nemlig betale ekstra - 1,99% av den samlede prisen. Ikke det at jeg reiser særlig mye, men når en flytur planlegges, ender jeg som oftest opp med billigselskapet Norwegian.

Cashpoints verdt å ta med seg - vi får doble cashpoints

Har du forresten lagt merke til at du ved bestilling kan angi reward-nummer på hver enkelt person du bestiller for? Du får jo cashpoints for reiser du bestiller (helt opp til 20 % av billettpris) og får også cashpoints dersom du bruker kortet på andre kjøp (det gjør ikke denne gjerrigknarken, da bruker jeg jo andre kort).

Vel, dette med at kortet er tilknyttet én person har ganske enkelt gjort at både jeg og Fru Gjerrigknark har hvert vårt Bank Norwegian-kort! Slik sparer vi enda mer dersom vi skal reise sammen.

Bank Norwegian-kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring

Fordelen gjelder etter hvert for mange kredittkort, men kjekt å vite at man ikke nødvendigvis behøver å ha en egen reiseforsikring når man betaler reisen via Bank Norwegian-kredittkortet.

Hvor mye koster det å bruke Bank Norwegian-kortet?

Kortet koster ingenting å bruke (men ikke ta ut penger fra norske banker, det koster) og har ingen årsavgift. Og det er inntil 45 dagers rentefri kreditt. Men husk å betale fakturaen i tide, ellers gjelder følgende vilkår: Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kroner over 1 år. Kostnad: 1 849 kroner. Total: 16 849 kroner.

Ved anvendelse av kortet i annen valuta enn norske kroner beregnes et valutatillegg på 1,75% av den av VISA fastsatte valutakursen.

Tilbyder: Bank Norwegian
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236