< >
Annonse:

Gjerrigknarkens 3 hemmeligheter om bruk av kredittkort

Gjerrigknarkens 3 hemmeligheter om bruk av kredittkort Mange spør meg hvordan Gjerrigknarken sparer i det små. En av tingene er faktisk utstrakt bruk av kredittkort, tro det eller ei. Les Gjerrigknarkens 3 kredittkorthemmeligheter. Trykk her for å besøke »

I en tidligere bloggartikkel om mytene ved å eie et kredittkort, skisserte jeg to viktige forutsetninger som aldri må fravikes:

1. Betal alltid hele kredittkortgjelden din innen forfall

2. La aldri kreditten bli mer enn du har på brukskontoen

Dersom du har disse levereglene klart for deg, er det ingenting i veien for at du kan tjene penger på å benytte deg av kredittkort i hverdagen.

Hvordan bruker så denne gjerrigknarken kredittkort for å spare penger?

Handel på internett med Gebyrfri VISA

Handel på internett med Gebyrfri VISA

I mange har Gjerrigknarken fulgt et enkelt prinsipp, nemlig å bruke et eget kredittkort for kjøp på internett. For mange år siden fantes det ikke gebyrfrie kredittkort, men i dag finnes det mange på markedet.

Jeg følger likevel ett prinsipp som har gjort godt for min egen orden. All netthandel har jeg samlet på ett kort – nemlig Gebyrfri VISA (faktaside).

Med dette handler jeg reiser (reise- og avbestillingsforsikring er inkludert) og store og små ting. Når jeg bruker kredittkortet fra Gebyrfri VISA, får jeg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og kan la mine egne penger forrente seg på sparekontoen min.

Jeg har faktisk hatt dette kortet i nærmere 10 år nå, men med hånden på hjertet kan jeg si at jeg aldri har unnlatt å betale det jeg skylder i tide, noe som selvsagt er viktig for å unngå renter.

Handle bensin med 365 Direkte

Når jeg bruker 365 Direkte (faktaside), får jeg god rabatt på alle bensinstasjoner, men aller best hos Esso-stasjonene.

Er du så heldig å kunne fylle drivstoff på Esso, kan du med 365 Direkte få ca. 85 øre rabatt (34 øre/l fast rabatt + 3,65% i cashback). Det monner godt når drivstoffprisene er svinhøye.

Kortet gir 2% rabatt på alle andre bensinstasjoner - i hele verden!

Bruk kredittkort på en fornuftig måte

Handle dagligvarer med Trumf VISA

Gjerrigknarken og hans familie har stor disiplin når vi skal handle matvarer. Som oftest skjer det en gang i uka, selvsagt med forberedt handleliste.

For vårt vedkommende passer det utmerket å handle i butikker tilknyttet Norgesgruppen (særlig Kiwi og SPAR fordi disse butikkene er i mitt nærområde), og da bruker vi selvsagt alltid Trumf VISA – fordi vi sparer 2 % på alt vi handler.

Mange har jo det vanlige rabattkortet Trumf (som gir 1 % rabatt på alt), men du får jo dobbelt så mye dersom du bruker Trumf VISA. I tillegg får du jo også betalingsutsettelse i opptil 45 dager. 

Som nevnt, så må en gjerrigknark alltid betale i tide. Gjør du ikke det, gir vi deg følgende informasjon:

  • Gebyrfri VISA: Eff.rente 23,41%, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 779,51.
  • 365 Direkte: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 16 929.
  • Trumf VISA: Eff.rente 34,4%, 15.000 o/12 mnd. Totalt 17.299.
Tilbyder: Gebyrfri VISA
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?