< >
Annonse:

15 ting du kan få gratis når du har bursdag

15 ting du kan få gratis når du har bursdag En ting er sikkert: Alle har vi bursdag en gang i året. Forhåpentligvis får også du gaver fra familie og venner på den store dagen, men visste du at du selv kan sørge for at firmaer gir deg litt i forbindelse med fødselsdagen din?

Selvsagt er det en baktanke som gjør at firmaene gir deg en gratis bursdagsgave, men det bryr vi oss jo ikke om. De vil ha deg med i en kundeklubb eller få deg til å benytte en app. Kanskje de til og med håper at du skal kjøpe noe ekstra når du allikevel stikker innom for å hente gaven din, men det gjør vi vel ikke?

7-Eleven mobil app med gratis bursdagsgave

Last ned appen til 7-Eleven, så får du en kupong som gir deg en gratis kaffe/te og en stor cookie. Du kan løse inn kupongen i rene 7-Eleven-kiosker eller på Shell-stasjoner som også har 7-Eleven.

Kjøkken- og interiørkjeden Kitch’n gir deg gratis slikkepott

Blir du med i kundeklubben til Kitch’n (gratis, selvsagt), får du for tiden en gratis slikkepott (verdt ca 80 kroner) og i tillegg en verdikupong på 100 kroner (ved kjøp over 300 kr) når du har registrert fødselsdatoen din.

Få gratis kaffe og bolle hos Scandic

Melder du deg inn i kundeklubben Scandic Friends, får du gratis kaffe og bolle når du har bursdag. Tilbudet er gyldig en måned etter bursdagen din.

Narvesen-appen gir deg gratis boller og kaffe/te

Denne appen er egentlig prikk lik 7-Elevens app. Dermed er det en smal sak å ta turen videre for påfyll og et par gratis boller med bursdagskupongen din.

Bli BakeKompis hos Godt Brød og få gratis bursdagsgodt

Godt Brød-kjeden finner du i de største byene. Registrerer du deg i kundeklubben BakeKompis, får gratis kaffe og bolle på bursdagen din.

G-Sport gir deg gratis sokker

Er du medlem av kundeklubben G+, får du en kupong som gir deg gratis sokker i nærmeste G-Sport-butikk.

Få bursdagseske fra Kiwi

Har du barn, bør du registrere dem (opptil 8 barn!) i Kiwi sin bursdagsklubb. Da får du en kupong som du kan innløse i en Kiwi-filial for å få en stor bursdagseske med forskjellig innhold.

Få rabatt og 10 euro rabattkupong når du har bursdag

Heinemann styrer mange av taxfree-butikkene i Norge og Europa forøvrig. Blir du med i kundeklubben, får du bl.a. en verdikupong verdt 10 euro som du kan bruke på alt bortsett fra alkohol og tobakk (i Norge).

Få gratis overraskelse når du er på harrytur til Sverige

Reiser du til Sverige for å handle, bør du absolutt ha appene til Maximat Nordby og Svinesund og i tillegg Nordby Supermarket på telefonen din. Registrerer du fødselsdato i appene, får du en gratiskupong (og ikke minst andre gratiskuponger også).

Få gratis gave fra BR-Leker

Kjekt å registrere ungene dine i Club BR. Når de har bursdag, kan du nemlig stikke innom en BR Leker-butikk og hente en gave!

Få gratis leppepomade fra VITA

Melder du deg inn (gratis) i kundeklubben til VITA, får du en kupong på bursdagen som gir deg en gratis leppepomade. Kjekt å ta med seg.

Få gratis dusjskum fra Rituals Cosmetics

Stikker du innom en av butikkene til Rituals Cosmetics på bursdagen din, får du gratis dusjskum i gave ved fremvisning av legitimasjon.

Få gratis dessert hos TGI Fridays

Er du venn av Fridays og har registrert fødselsdatoen din, får du en kupong for gratis dessert. Testet og funker bra!

McDonald's gir Happy Meal til bursdagsbarn

Registrerer du ungene i bursdagsklubben til McDonald's vanker det gratis Happy Meal på bursdagen. Dermed kan man gjøre et McD-besøk til en årlig foreteelse i alle fall :)

Få gratis gave til bursdagsbarn hos Brio

Har du barn, er det skikkelig smart å være medlem i Brio sin kundeklubb - Ekte Lekeglede. Barnet får bursdagsgave og du får bra rabatter og mye annet.

Usikker: Plantasjen gir deg en bukett roser

Medlemmer i kundeklubben til Plantasjen forteller at noen av dem får rosebukett på fødselsdagen, men andre sier de ikke mottar noe som helst. Den som intet våger, intet vinner. Det er jo tross alt gratis å være med i kundeklubben!

Tilbyder: Gjerrigknark.com
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?