< >
Annonse:

OPPDATERT: 16 ting du kan få gratis når du har bursdag

OPPDATERT: 16 ting du kan få gratis når du har bursdag En ting er sikkert: Alle har vi bursdag en gang i året. Forhåpentligvis får også du gaver fra familie og venner på den store dagen, men visste du at du selv kan sørge for at firmaer gir deg litt i forbindelse med fødselsdagen din?

Selvsagt er det en baktanke som gjør at firmaene gir deg en gratis bursdagsgave, men det bryr vi oss jo ikke om. De vil ha deg med i en kundeklubb eller få deg til å benytte en app. Kanskje de til og med håper at du skal kjøpe noe ekstra når du allikevel stikker innom for å hente gaven din, men det gjør vi vel ikke?

Få gratis bowling og slushyard på bursdagen din

Blir du medlem i kundeklubben til bowlingkjeden Lucky Bowl, får du en time gratis bowling på bursdagen din og i tillegg en gratis slushyard.

Medlemmene får også invitasjon til gratis bowling to ganger i året!

7-Eleven mobil app med gratis bursdagsgave

Last ned appen til 7-Eleven, så får du en kupong som gir deg en gratis kaffe/te/kakao og en bakevare. Du kan løse inn kupongen i rene 7-Eleven-kiosker eller på 7-Eleven bensinstasjoner.

Kjøkkenutstyrskjeden Kitch’n gir deg deilig lakris

Blir du med i kundeklubben til Kitch’n (gratis, selvsagt), får du for tiden en eske gratis lakris (verdi ca. 60 kroner) når du har registrert fødselsdatoen din.

Narvesen gir deg helt gratis varm drikke og pølser, sjokolade eller bakverk på bursdagen

Narvesen sin app fungerer på samme måte som 7-Eleven, bortsett fra at du selv bestemmer hva du vil ha helt gratis når du har bursdag. For tiden kan du velge enten pølse i brød, sjokolade eller bakverk - selvsagt alt sammen med en gratis kopp te, kaffe eller kakao. NB! Husk å gå inn i appen og velg gaven om du ikke får beskjed automagisk.

Bli BakeKompis hos Godt Brød og få gratis bursdagsgodt

Godt Brød-kjeden finner du i de største byene. Registrerer du deg i kundeklubben BakeKompis, får gratis kaffe og bolle på bursdagen din.

Få bursdagseske fra Kiwi

Har du barn, bør du registrere dem (opptil 8 barn!) i Kiwi sin bursdagsklubb. Da får du en kupong som du kan innløse i en Kiwi-filial for å få en stor bursdagseske med forskjellig innhold.

Få 100 kroner til bruk i taxfree-butikkene når du har bursdag

Heinemann styrer mange av taxfree-butikkene i Norge og Europa forøvrig. Blir du med i kundeklubben deres, får du hver bursdag en verdisjekk på 100 kroner som du kan bruke på alt bortsett fra alkohol og tobakk (i Norge).

Få gratis tortilla chips når du er på harrytur til Sverige

Reiser du til Sverige for å handle, bør du absolutt ha appene til Maximat Nordby og Svinesund og i tillegg Nordby Supermarket på telefonen din. Registrerer du fødselsdato i appene, får du en gratiskupong og kan hente flere poser med tortilla chips.

Få gratis kroppspleieprodukt fra VITA

Melder du deg inn i kundeklubben til VITA (gratis), får du en kupong på bursdagen som gir deg et gratis kroppspleieprodukt fra Korres. Kjekt å ta med seg.

Få dagens sub gratis hos Big Bite

Laster du ned appen til Big Bite og registrerer nødvendig informasjon i denne, får du på bursdagen din en gratis dagens sub. Kjekt når sulten gnager! I tillegg kan man jo enkelt verve venner og få kupong med valgfri sandwich til halv pris.

Få gratis leppepomade fra Sunkost

Som medlem i kundeklubben til Sunkost får du en Dr. Organic Aloe Vera lip balm med solfaktor til bursdagen din.

Få en velfortjent oppmerksomhet fra Elon (tidl. Euronics)

Er du medlem i kundeklubben til Elon (tidl. Euronics), får du på bursdagen din en hyggelig gave dersom du stikker innom en Elon-filial.

Kozmos Ekte Lekeglede gir deg en gratis overraskelse på barnas bursdag

Kundeklubben til Kozmos-kjeden (Ekte Lekeglede) er nyttig dersom du har barn i lekealder. Du får forskjellige rabatter, bl.a. 25% rabatt på LEGO Deal og ikke minst 25% rabatt på en valgfri vare i forkant av dine barns bursdag (gjelder uken før og etter bursdagen). Og ikke minst en gratis overraskelse på barnas bursdag (er muligens 50 kroner i rabatt)...

Plantasjen gir deg en bukett roser

Medlemmer i kundeklubben til Plantasjen som har registrert fødselsdato på sin konto får en rosebukett på bursdagen. Du får beskjed på e-post, men kan også få ut en SMS til å vise i filialen. 10 roser er jo kjekt da!

Fordeler for store og små bursdagsbarn på kjøpesentre!

Dersom du registrerer deg i kundeklubber til kjøpesentre over det ganske land, registrer fødselsdato, vanker det godsaker fra flere kanter. La meg ta en kikk (denne listen er ikke utfyllende, tips meg gjerne i kommentarfeltet eller send en kjapp e-post til meg på rune@gjerrigknark.com).

Amfi Svolvær: gratis bolle på Narvesen

Gulskogen senter: valgfri gratis stor kaffe/frappe på McDonald's Gulskogen

Sandvika Storsenter: bolle og kaffe hos Baker Hansen

Trekanten senter: kaffe på Haveli kaffebar

Andre nyttige fordeler bare fordi du har bursdag:

Dersom du er medlem i Norwegian Reward for å samle CashPoints når du flyr, får du hver bursdag en e-post hvor du blir bedt om å logge inn, sjekke opplysningene dine og således delta i bursdagstrekningen om 10 000 CashPoints.

Er du registrert kunde hos Power, får du på bursdagen din en rabattkupong som gir deg 10% rabatt (uten minstekjøp). Kupongen gjelder ca. en uke i Power sine fysiske filialer.

Dersom du en eller annen gang har handlet kroppspleieprodukter hos Yves Rocher eller i alle fall laget en konto der, får du på bursdagen din en e-post med en kode som gir deg 100 kroner i rabatt når du handler for 299 kroner eller mer ved neste bestilling innen utgangen av året.

Har du handlet hos KitchenTime eller i alle fall registrert en brukerkonto der, får du på bursdagen din et gavekort verdt 100 kroner. Du må handle for minst 600 kroner for å bruke gavekort (som er gyldig i 48 timer).

Melder du deg inn i kundeklubben til Hennes & Mauritz, får du en kupong til bursdagen som gir deg 25% rabatt på valgfri vare i nettbutikk eller fysisk filial.

Er du medlem i Cubus Friends for å samle poeng på klær og annet du kjøper der, får du i forkant av bursdagen en egen rabattkupong som gir deg 20% rabatt på et helt kjøp (ordinære varer).

Dersom du bruker mobiltilbyderen Talkmore, får du på bursdagen din en SMS som forteller at du får 1 GB mobildata helt gratis i bursdagsgave. Kjekt å ha på lur!

Er du med i kundeklubben til Dressmann (Friends of Dressmann), får du før bursdagen en bursdagsrabatt på 10% på en valgfri vare.

Dersom du tidligere har handlet eller registrert en konto hos Bokkilden, får du en e-post med en unik gavekortkode verdt 100 kroner. Den kan du bruke neste gang du skal handle der.

Er du medlem i kundeklubben til Rituals, får du på bursdagen din en valgfri dusjolje (verdt ca. 100 kr) når du handler samtidig. Ikke like bra som før, men kanskje du uansett handler der?

TGI Fridays har fortsatt sin aksjon (bekreftet i melding fra administrasjonen høsten 2018) som gir gratis dessert til bursdagsbarnet (stor eller liten) som er gjest i restaurantene. Husk å gi beskjed!

Trist informasjon - bursdagsgaver som ikke lenger er å få:

McDonald's har tidligere hatt en egen bursdagsklubb der det vanket gratis Happy Meal på registrerte barn. McDonald's Norge besluttet i 2018 å legge ned bursdagsklubben.

Scandic Hotels hadde før en ordning der medlemmer av kundeklubben Scandic Friends fikk bolle og kaffe på hotell, selv uten å være gjest akkurat da. Denne ordningen ser ikke lenger ut til å eksistere, dessverre.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?