< >
Annonse:

OPPDATERT 2024: 18 ting du kan få gratis når du har bursdag

OPPDATERT 2024: 18 ting du kan få gratis når du har bursdag En ting er sikkert: Alle har vi bursdag en gang i året. Forhåpentligvis får også du gaver fra familie og venner på den store dagen, men visste du at du selv kan sørge for at firmaer gir deg litt i forbindelse med fødselsdagen din?

Selvsagt er det en baktanke som gjør at firmaene gir deg en gratis bursdagsgave, men det bryr vi oss jo ikke om. De vil ha deg med i en kundeklubb eller få deg til å benytte en app. Kanskje de til og med håper at du skal kjøpe noe ekstra når du allikevel stikker innom for å hente gaven din, men det gjør vi vel ikke?

Få en gratis pose kaffe bare fordi du har bursdag

Kundeklubben til Jernia er ekstra bra for deg som liker kaffe, eller liker å gi andre kaffe. Som medlem får du nemlig en e-post som igjen gjør at du kan hente en helt gratis pose fliterkaffe fra Brasil (og brent i Kristiansand) i en av filialene.

Få gratis truse fra Change - bare fordi du har bursdag

Blir du med i kundeklubben (det er selvsagt gratis) til undertøyskjeden Change, får du på bursdagen din en e-post som gir deg en helt gratis Mypanties truse.

Få gratis Sundae is, medium MacFries eller 0,4l brus når du har bursdag

McDonald's gjør litt ekstra stas på deg på bursdagen din - du kan velge mellom Sundae is, MacFries eller brus. Klikk deg inn på saken for å se hva du må gjøre.

Få blomsterbukett fra Plantehallen når du har bursdag

Plantehallen får stadig flere filialer på Sør- og Østlandet. Registrerer du deg i kundeklubben deres, kan du i forbindelse med fødselsdagen din hente en helt gratis blomsterbukett i en av filialene deres.

Få en helt gratis bursdagsgave fra Meny

Mange kunder (men muligens ikke alle) får bursdagsgave fra Meny - de siste årene har det vært iskake, isbokser eller pakker med pinneis. Verdien er gjerne fra 60-90 kroner, så absolutt verdt å ta med seg! Les mer via lenken på overskriften - du må være aktiv kunde hos Meny for å få gaven.

Få gratis sjokoladetrøfler fra Tilbords

Er du medlem i kundeklubben til Tilbords, vanker det hvert år lekre sjokolade- og lakriskuler på deg. Et av høydepunktene på bursdagen!

Få bursdagsgave fra Hageland

Om du har en hageflekk, er det kjekt å hente bursdagsgaven fra en Hageland-filial. I 2022 fikk jeg en pakke blomsterløk verdt 69,90 kr, mens jeg i 2023 fikk en verdikupong på 50 kroner.

Få en velfortjent oppmerksomhet fra Elon (tidl. Euronics)

Er du medlem i kundeklubben til Elon (tidl. Euronics), får du på bursdagen din en hyggelig gave dersom du stikker innom en Elon-filial. De siste årene har vi fått et flott Nivea-sett med diverse snadder. I tillegg får du en rabattkode som gir 10% rabatt på et valgfritt produkt i nettbutikken.

7-Eleven mobil app med gratis bursdagsgave

Last ned appen til 7-Eleven, så får du en kupong som gir deg en gratis bakervare på bursdagen (tidl. også en kaffe, te eller kakao. så tilbudet er redusert). Du kan løse inn kupongen i rene 7-Eleven-kiosker eller på 7-Eleven bensinstasjoner. Testet i 2023.

Narvesen gir deg helt gratis kaffe og bakerverk på bursdagen

Narvesen sin app fungerer på samme måte som 7-Eleven, bortsett fra at du hos Narvesen får både bakervare OG kaffe (sikkert også te eller kakao). Testet og fungerer fint i 2023.

Kjøkkenutstyrskjeden Kitch’n gir deg deilig lakris

Blir du med i kundeklubben til Kitch’n (gratis, selvsagt), får du for tiden en eske gratis lakris (verdi ca. 60 kroner) når du har registrert fødselsdatoen din.

Få 100-110 kroner til bruk i taxfree-butikkene når du har bursdag

Heinemann styrer mange av taxfree-butikkene i Norge og Europa forøvrig. Blir du med i kundeklubben deres, får du hver bursdag en verdisjekk på €10 som du kan bruke på alt bortsett fra alkohol og tobakk (i Norge). Oppdatering 2023: Dessverre er dealen blitt dårligere: Kupongen er nå gyldig i 6 måneder og krever €50 minimum kjøp.

Få gratis produkt når du er på harrytur til Sverige

Reiser du til Sverige for å handle, bør du absolutt ha appene til Maximat Nordby og Svinesund og i tillegg Nordby Supermarket på telefonen din. Registrerer du fødselsdato i appene, får du en gratiskupong som gir deg et gratis produkt.

Få gratis drikke hos Espresso House

Om du laster ned appen til Espresso House og registrerer fødselsdatoen din, får du en gratis drikke fra menyen deres. Tipser Linn har en oppdatering her: For å kunne motta din bursdagsgave, så må du gjøre minst ett kjøp og motta ett stempel på ditt stempelkort for å sikre at medlemskapet ditt er aktivt. Du må altså ha minst et registrert kjøp på forhånd.

Bli BakeKompis hos Godt Brød og få gratis bursdagsgodt

Godt Brød-kjeden finner du i de største byene. Registrerer du deg i kundeklubben BakeKompis, får du gratis kaffe og bolle på bursdagen din.

Få gratis bursdagsgave til ditt kjæledyr

Blir du og dine firbeinte kjæledyr medlem hos Musti, vanker det gratis bursdagsgave hvert år. Kjekt for kjæledyrene dine!

Få gratis sjokolade fra Sunkost

Som medlem i kundeklubben til Sunkost får du en sjokolade til bursdagen din. Tidligere fikk man leppepomade, men dette ser ut til å være endret fra 2023. Husk at du har fødselsdatoen din registrert.

Fordeler for store og små bursdagsbarn på kjøpesentre!

Dersom du registrerer deg i kundeklubber til kjøpesentre over det ganske land, registrer fødselsdato, vanker det godsaker fra flere kanter. La meg ta en kikk (denne listen er ikke utfyllende, tips meg gjerne i kommentarfeltet eller send en kjapp e-post til meg på rune@gjerrigknark.com).

Amfi Svolvær: gratis bolle på Narvesen

Sørlandssenteret: Som medlem i kundeklubben får du gratis lunsj hos Egon.

Amfi Moa: 1/2 dagens sub på Big Bite.

Kvadrat kjøpesenter: Som plusskunde spanderer Egon gratis lunsj og en runde minigolf hos Fun Center.

Gulskogen senter: valgfri gratis stor kaffe/frappe på McDonald's Gulskogen

CC kjøpesenter Drammen: Gratis bolle og kaffe hos Baker Hansen.

Sandvika Storsenter: bolle og kaffe hos Baker Hansen

Trekanten senter: kaffe på Haveli kaffebar

CC kjøpesenter Hamar: gratis kaffedrink fra Jordbærpikene.

Amfi Roseby: Gratis kaffe på Jordbærpikene.

Andre nyttige fordeler bare fordi du har bursdag:

Har du registrert deg i kundeklubben til Blivakker, vanker det en egen rabattkode til deg som gir deg 10% rabatt ved kjøp over 799 kroner - gyldig i fire dager (men gjelder ikke salgsvarer eller bundle deals).

Blir du medlem i kundeklubben til Lindex, får du et gavekort på 50 kroner på bursdagen. Kommer på e-post.

Medlemmer i kundeklubben til Home & Cottage kan gjøre en kjempedeal. Du får nemlig 200 kroner å handle for i bursdagsgave, og det er ingen begrensninger eller minstekjøp. Tipseren Øistein fikk sitt produkt helt gratis.

Ringo kundeklubb gir 20% rabatt på en valgfri leke (også LEGO!) når du er kundeklubbmedlem.

Er du medlem i kundeklubben til Vitusapotek, får du en verdisjekk verdt 50 kroner - den kan brukes på et valgfritt produkt - men ikke på resepter eller legemidler.

Boots Apotek har også sin egen kundeklubb. Er du medlem der og har registrert fødselsdato, får du en e-post med 30% rabatt på ditt neste kjøp over 300 kr (gjelder på ordinære varer og ikke reseptfrie legemidler og reseptbelagte varer). - Dette kan være gunstig for deg som må handle ting som aldri er på tilbud, forteller tipser Liv.

Er du registrert kunde hos Power, får du på bursdagen din en rabattkupong som gir deg 10% rabatt (uten minstekjøp). Kupongen gjelder i fem dager i Power sine fysiske filialer.

Junkyard community gir i følge tipser Simon en bonussjekk på 150 kroner som kommer på e-post et par dager før bursdagen.

Dersom du en eller annen gang har handlet kroppspleieprodukter hos Yves Rocher eller i alle fall laget en konto der, får du på bursdagen din en e-post med en kode som gir deg 50% rabatt på et valgfritt produkt - gyldig i en måned på normalpris, men gjelder ikke for sett.

Stormberg gir deg 15% rabatt på alle varer (men ikke varer merket med Lavpris) med en rabattkode - den får du på e-post og kan kun brukes en gang.

Er du medlem i Bo:klubben til Bohus-kjeden, får du en e-post på bursdagen din med et tilbud - 30% på én valgfri interiørvare til ordinær pris. Ikke all verdens, men dersom du uansett skal handle noe...Men så var det alle vilkårene da: Tilbudet gjelder ikke møbler, Fast Lav Pris produkter, partikjøp og allerede nedsatte varer. Da blir det kanskje ikke så mye igjen?

Er du medlem i kundeklubben til Glitter, får du en e-post på bursdagen din som gir deg 25% rabatt på et helt kjøp.

Er du medlem i Value kundeklubb for Eurosko, dna, Shoe Gallery og Shoeday, får du 50 bonuspoeng bare fordi du har bursdag. Det tilsvarer 50 kroner.

Har du H&M-appen og er registrert der, får du i følge tipser Linn 25% rabatt på et plagg - gyldig i 14 dager. Tipser Tor-Anders forteller om 20% rabatt.

Er du medlem i Cubus Friends for å samle poeng på klær og annet du kjøper der, får du i forkant av bursdagen en egen rabattkupong som gir deg 20% rabatt på et helt kjøp (ordinære varer).

Dersom du bruker mobiltilbyderen Talkmore, får du på bursdagen din en SMS som forteller at du får 1 GB mobildata helt gratis i bursdagsgave. Kjekt å ha på lur!

Er du med i kundeklubben til Dressmann (Friends of Dressmann), får du før bursdagen en bursdagsrabatt på 20% på en valgfri vare.

Er du medlem i fordelsprogrammet Flying Blue til KLM, får du en rabattkode på bursdagen din som gir deg 330 kroner rabatt på din neste bestilling (gyldig i tre måneder på flyreiser innen ett år).

Er du glad i pizza fra Domino's og har appen deres installert, får du en rabattkode som gir deg en gratis siderett. Du finner det du trenger under kuponger i appen.

Dersom du tidligere har handlet eller registrert en konto hos Bokkilden, får du en e-post med en unik gavekortkode verdt 100 kroner. Den kan du bruke neste gang du skal handle der - for over 299 kr.

Er du glad i tegneserier, manga, spill og populærkultur og medlem i kundeklubben til Outland, får du et par dager før bursdagen din en hyggelig overraskelse på e-post. For tiden er det en rabattkode som gir deg 10% rabatt på det du handler.

Dersom du forteller fødselsdatoen din til Whiteaway, får du på bursdagen din tilsendt en lenke til et enkelt spill som igjen gir deg en rabattkode på 300 kroner som kan brukes på noen utvalgte produkter (minstekjøp 1000 kr) - kanskje ikke den helt store greia?

Scandic Hotels hadde før en ordning der medlemmer av kundeklubben Scandic Friends fikk bolle og kaffe på hotell, selv uten å være gjest akkurat da. Nå (2023) kan man i alle fall få påspandert en god kopp kaffe eller te. Du skal få en e-post som du skal vise til resepsjonisten (ikke tilgjengelig på signaturhotellene til Scandic).

Byoung har sin egen kundeklubb, og du får 25% avslag på et kjøp når du har bursdag.

Er du medlem i kundeklubben til Rituals, får du på bursdagen din en valgfri dusjolje (verdt ca. 100 kr) når du handler samtidig. Ikke like bra som før, men kanskje du uansett handler der?

Har du registrert deg i kundeklubben til Kremmerhuset, får du en kode som gir deg 20% rabatt på dyreste ordinære vare. Kupongen er gyldig i 2 uker.

TGI Fridays har fortsatt sin aksjon (bekreftet i melding fra administrasjonen høsten 2018 - kom gjerne med oppdatering) som gir gratis dessert til bursdagsbarnet (stor eller liten) som er gjest i restaurantene. Husk å gi beskjed!

Trist informasjon - bursdagsgaver som ikke lenger er å få:

McDonald's har tidligere hatt en egen bursdagsklubb der det vanket gratis Happy Meal på registrerte barn. McDonald's Norge besluttet i 2018 å legge ned bursdagsklubben. Heldigvis har fastfood-kjeden startet med en ny aksjon for å sikre en hyggelig bursdag - les mer på denne siden.

Plantasjen ga tidligere bursdagsroser til kundeklubbmedlemmer med registrert fødselsdato. Dessverre har kjedene fra 2024 bestemt seg for å kutte det - ifølge dem selv satser de heller på å tilby "bedre priser til våre medlemmer i kundeklubben". For noe vrøvl!

Big Bite hadde tidligere en app der man på bursdagen fikk en gratis dagens sub. Dessverre ble den ordningen avviklet i forbindelse med overgang til ny app.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt innen gjerrigknarkens blogg?