< >
Annonse:

Telenor tar betaling for BankID på mobilen: Skift selskap!

Telenor tar betaling for BankID på mobilen: Skift selskap! Du har kanskje fått med deg at Telenor starter fra og med 1. mai 2014 tar betalt når du bruker BankID på mobilen? Enten går du tilbake til kodebrikken, eller så anbefaler Gjerrigknarken at du skifter selskap! Trykk her for å besøke »

Telenor får visst ikke halsen sin full nok, etter noen år der de var ledende på BankID på mobil (gratis), skal de nå tyne kundene sine som har mobilabonnement hos Telenor og Djuice.

For en innlogging skal du fra 1. mai betale kr 0,49 for innlogging og samme sum for signering. En krone her og en krone der blir penger til slutt.

Løsningen er enkel: Bytt selskap. Vis Telenor at du ikke godtar å bli en melkeku for et selskap som går med store overskudd.

Skift mobiltilbyder – det er så enkelt

Har du kanskje aldri skiftet mobiltilbyder før? Det er enkelt, siden selskapene tar seg av alt arbeid. Det eneste du må gjøre er å bytte sim-kort.

Chess Easy 1GB for kr 199

I abonnementet til Chess får du 1 000 MB data, fri SMS, fri MMS og fri tale. Chess bruker mobilnettet til Netcom. Ingen bindingstid. 4G.

One Call Folkepakka for kr 199

I abonnementet til One Call får du 1 000 MB data, fri SMS, fri MMS og fri tale. One Call bruker mobilnettet til Telenor. Ingen bindingstid. 4G.

Talkmore FRI 1GB for kr 199

I abonnementet til Talkmore får du 1 000 MB data, fri SMS, fri MMS og fri tale. Talkmore bruker mobilnettet til Telenor. 4G.

Hva minner Telenors prisendring om?

Av en eller annen grunn får Telenors prisendring meg til å tenke på en sammenligning. Tenk deg en bruker som blir lokket til å forsøke et produkt, blir avhengig av det, og i etterkant opplever brukeren at prisen øker.

Og hva skal man gjøre da? Heldigvis er det enklere i mobilmarkedet. Du har valget!

Tilbyder: F.eks. Talkmore