< >

3 tips til billige smarttelefoner som koster under 1 000 kroner

3 tips til billige smarttelefoner som koster under 1 000 kroner Trenger du en ekstra telefon eller er det noen små i familien som endelig skal få seg en smartmobil? Da trenger du ikke å bruke tusenvis av kroner. Jeg har tatt en kikk på hva som finnes på markedet av billige telefoner til under tusenlappen.

Tips 1: Huawei Y6 2019

Huawei Y6 2019

Dette er en enkel og prisgunstig smarttelefon. Denne Huawei Y6 2019 smarttelefonen har et ungdommelig design, en 6,09" HD+-skjerm med et moderne Dewdrop-hakk og et 13 MP hovedkamera med LED-blitz.

Du kan kjøpe den hos Elkjøp til kr 990.

Tips 2: Nokia 1

Nokia 1

Ja, Nokia har fortsatt interessant mobiltelefoner til gunstige priser. Nokia 1 har 4,5 tommers skjerm, 4G-mottak (ikke alltid standard i denne prisklassen). Smartmobilen har 8 GB lagringsplass, men også mulighet for å legge inn ekstra mikro sd-kort. Ingen rask telefon, men til en svært god pris. 

Vanligvis ligger denne telefonen på ca. 990 kroner i pris (f.eks. hos Elkjøp).

Tips 3: Motorola Moto E5 Play

Motorola Moto E5 Play

Motorola er flinke til å komme med såkalte budsjettvarianter av enkle smarttelefoner. Denne telefonen har 5,3 tommers skjerm, 4G og plass til minnekort. Telefonen har i tillegg fingeravtrykksleser.

Du får den for 890 kroner hos Netonnet.

Prissjekken er oppdatert 16. november 2019. Kom gjerne med merknader i kommentarfeltet dersom noe har endret seg eller du har tips om andre smarttelefoner som passer inn i denne artikkelen (priser endrer seg og nye modeller blir etter hvert gamle...).

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈