< >

SPAR kutter ut 40%-rabattkuponger - men starter med gratiskuponger

SPAR kutter ut 40%-rabattkuponger - men starter med gratiskuponger Følger du med på rabattkupongene som Rema, Meny, Spar og Coop gir til sine kunder? Nå kutter Spar ut sine rabattkuponger som har gitt 40% rabatt på utvalgte varer - men de lover å komme med gratiskuponger istedenfor.

Observante brukere av Spar-appen har kanskje lagt merke til at det ikke har dukket opp kuponger i den etter nyttår. På forespørsel fra en ivrig bruker på Facebook innrømmer Spar Norge at de har avviklet 40%-kupongene fra 1. januar.

- Jeg tror nok det ikke var mange nok som brukte Spar-rabattkupongene, sier Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com i en kommentar. I tillegg virket det som om systemet var bygd opp på tilfeldige produkter. - Jeg fikk sjelden opp rabattkupongerpå varer jeg pleier å handle hos Spar, så dermed ble de ikke brukt særlig ofte, sier Nikolaisen. Han kjøper jo ikke varer han ikke har behov for!

For dem som kommer til å savne rabattkupongene, er det i alle fall en trøst å finne. - Vi har erstattet dette med gratiskuponger som kommer med jevne mellomrom på ett produkt fremover. Dette starter i uke 3, avslører Spar i et svar til en Facebook-bruker.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈