< >
Annonse:

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag?

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag? Når hverdagen blir for travel, er det kanskje på tide å prøve matkasse for å spare tid, planlegging og unngå impulskjøp? Ja, det er nok billigere å ordne alt selv - men tiden strekker kanskje ikke til hos deg? Trykk her for å besøke »

En matkasse er ganske enkelt en kasse med alle råvarene du trenger for å lage middag - du får selvsagt også detaljerte oppskrifter for hver middag.

Dersom du har god tid og er en hund etter tilbudsvarer i matvareforretningene, er det kanskje ikke så mye å spare på å bruke matkasser. Men dersom du i en travel familiehverdag sliter med å få nok tid til handling, planlegging av middager og kanskje til og med kreativitet i matlagingen, kan det være verdt å prøve matkasser.

Det finnes forskjellige leverandører av matkasser som du kan prøve, og flere av dem har i disse dager gode tilbud!

Adams Matkasse

Som ny kunde kan du spare opptil 1592 kroner på de fire første matkassene. Kode VELKOMSTAFF gyldig kun for nye kunder t.o.m. 31. mars med leveringer t.o.m. 30. april (du beholder rabatten selv om du pauser abonnementet). - se tilbudet her! [annonselenke].

Godt Levert

Spar opptil 1239 kr på dine tre første matkasser. Kode VELKOMMEN24AFF gyldig kun for nye kunder t.o.m. 31. mars med leveringer t.o.m. 30. april (du beholder rabatten selv om du pauser abonnementet). - se tilbudet her! [annonselenke]

Hello Fresh

Hello Fresh sitt tilbud sparer deg for opptil 1545 kroner på fem matkasser. Se tilbudet her! [annonselenke]

Felles for tilbyderne er at det ikke er noen bindingstid og du derfor kan avslutte abonnementet når du vil. Du kan også pause eller endre leveringstid.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236