< >
Annonse:

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag?

På tide å prøve matkasse i en travel hverdag? Når hverdagen blir for travel, er det kanskje på tide å prøve matkasse for å spare tid, planlegging og unngå impulskjøp? Ja, det er nok billigere å ordne alt selv - men tiden strekker kanskje ikke til hos deg?

En matkasse er ganske enkelt en kasse med alle råvarene du trenger for å lage middag - du får selvsagt også detaljerte oppskrifter for hver middag.

Dersom du har god tid og er en hund etter tilbudsvarer i matvareforretningene, er det kanskje ikke så mye å spare på å bruke matkasser. Men dersom du i en travel familiehverdag sliter med å få nok tid til handling, planlegging av middager og kanskje til og med kreativitet i matlagingen, kan det være verdt å prøve matkasser.

Det finnes forskjellige leverandører av matkasser som du kan prøve, og flere av dem har i disse dager gode tilbud!

Adams Matkasse

Som ny kunde får du 20% på dine 3 første matkasser. Spar opptil 1061 kr. Kode NYKUNDE_HØSTAFF gyldig kun for nye kunder t.o.m. 31. oktober med leveringer t.o.m. 21. november. - se tilbudet her! [annonselenke].

Godt Levert

Spar opptil 1639 kr på dine 4 første matkasser. Kode NYKUNDE_4KASSERAFF gyldig kun for nye kunder t.o.m. 31. oktober med leveringer t.o.m. 28. november. - se tilbudet her! [annonselenke]

Hello Fresh

Hello Fresh sitt tilbud sparer deg for opptil 1545 kroner på fem matkasser. Se tilbudet her! [annonselenke]

Felles for tilbyderne er at det ikke er noen bindingstid og du derfor kan avslutte abonnementet når du vil. Du kan også pause eller endre leveringstid.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: