< >
Annonse:

Release-kundene selges til Ice: Her er alternativene om du heller vil ha Telenor-dekning

Release-kundene selges til Ice: Her er alternativene om du heller vil ha Telenor-dekning Mobiltilbyderen Ice kjøper privatkundene fra Release og overføringen skal begynne i uke 24. Enkelte abonnement øker litt i pris og i tillegg endres jo dekningen fra Telenor til Ice og Telia. Men kanskje du heller vil beholde Telenor-dekningen? Trykk her for å besøke »

Om noen uker vil mobiltilbyderen Ice overta kundeforholdet til ti tusen mobilbrukere som i dag er kunder hos billigtilbyderen Release.

– Vi avvikler nå all virksomhet som mobiloperatør og selger kundene til Ice, sier Øistein Eriksen, som er styreleder i Release Mobil.

Overføringen skjer automatisk, men dersom du ikke ønsker å bli kunde hos Ice, må du selv finne deg en ny mobiloperatør før overføringen finner sted.

Mobiltilbyderen Release har brukt Telenor sitt nett, og for tiden finnes følgende gode alternativer med lave priser og Telenor-dekning:

PS. ice er også en gunstig tilbyder - så for all del, ikke nødvendigvis viktig å bytte mobiltilbyder for deg som har brukt Release inntil nå.

Tilbyder: Tips: Talkmore
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: