Konkurranser: Reiser

Reisebyråer og liknende har iblant konkurranser der premien består av reiser til fjern og nær. Kanskje du er så heldig å vinne en tur til din drømmedestinasjon?
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste sjanse
Skjul detaljer
Vinn reisegavekort verdt 10 000 kroner
Drømmer du å rømme fra snø, sludd og regn? Meld deg på nyhetsbrevet til Benns Norge, så er du med i trekningen av et reisegavekort verdt 10 000 kroner - og vinneren trekkes allerede 31. januar!
Vinn All Inclusive-reise for to til Tyrkia
Har du lyst til å feriere i Tyrkia sammen med en kjær en? I denne konkurransen (jeg har svaret!) kan du vinne en all inclusive-reise for to til Viking Nona Beach i Kemer i Tyrkia. Reisen har en verdi på 15 000 kroner.
Vinn minicruise i Commodore Class lugar til København for 2 personer
Kan du tenke deg en cruisetur til København med DFDS for to personer? Dersom du svarer på noen enkle spørsmål (det tar bare et par minutter), er du med i trekningen av en flott tur til Danmark. Delta senest 29. januar!
Vinn valgfri reise verdt 20 000 kroner
Har du lyst til å ta med familien til Syden, Legoland eller et annet sted? I denne konkurransen fra NorgesEnergi kan du vinne en valgfri reise verdt 20 000 kroner og du bestemmer selv reisemålet.
Vinn 10 000 CashPoints fra Norwegian bare fordi du har bursdag
Dersom du er medlem i Norwegian Reward for å samle CashPoints når du flyr, får du hver bursdag en e-post hvor du blir bedt om å logge inn, sjekke opplysningene dine og således delta i bursdagstrekningen om 10 000 CashPoints.
Vinn reisegavekort verdt 2000 kroner fra Torp
Dersom du er på Torp, tar et passende bilde og tagger det med #torplufthavn på Instagram, er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort verdt 2000 kroner. Det trekkes en vinner hvert kvartal.
Vinn et reisegavekort fra Albatros på 20 000 kr
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en loddtrekning hver tredje måned om et reisegavekort på 20 000 kr.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.