Konkurranser: Reiser

Reisebyråer og liknende har iblant konkurranser der premien består av reiser til fjern og nær. Kanskje du er så heldig å vinne en tur til din drømmedestinasjon?
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Vinn tur for to til Israel - verdi 39 980 kroner!
Enten du er kristen eller ikke, kan det jo være spennende med en gratis reise til Israel. Det kan du nemlig vinne i denne konkurransen (jeg har svarene!).
Vinn reisegavekort fra Ticket verdt 10 000 kroner
Alltid hyggelig å kunne vinne reisegavekort, ikke sant? Da kan du selv velge hvor reisen skal ta veien. I denne konkurransen kan du vinne et reisegavekort fra Ticket verdt 10 000 kroner - og svarene du trenger, har jeg selvsagt fikset til deg!
Vinn reisegavekort verdt 10 000 kroner i sommerkonkurranse
Har du lyst til å vinne et reisegavekort verdt hele 10 000 kroner, bør du bli med i denne konkurransen (jeg har alle svarene klare!). Det går kjapt å delta, så hvorfor ikke?
Vinn drømmereise verdt hele 50 000 kroner
Kjøper du Lambi-produkter, har du samtidig sjansen til å vinne et reisegavekort verdt 50 000 kroner. I tillegg trekkes hver uke en vinner som får et gavekort verdt 3 000 kroner. Konkurransen foregår hele sommeren.
Vinn reisegavekort verdt 2000 kroner fra Torp
Dersom du er på Torp, tar et passende bilde og tagger det med #torplufthavn på Instagram, er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort verdt 2000 kroner. Det trekkes en vinner hvert kvartal.
Vinn et reisegavekort fra Albatros på 2 500 kr
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en månedlig loddtrekning om et reisegavekort på 2 500 kr, og hver tredje måned har du sjansen til å vinne et gavekort på 10 000 kr.
Reisekonkurranser fra Oslo Lufthavn
I sine nyhetsbrev har Oslo Lufthavn konkurranser der en kan vinne reiser og liknende. Det er selvfølgelig gratis å delta i konkurransene. Nyhetsbrevet kommer ut ti ganger i året.
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.