Konkurranser: Reiser

Reisebyråer og liknende har iblant konkurranser der premien består av reiser til fjern og nær. Kanskje du er så heldig å vinne en tur til din drømmedestinasjon?
  • Nyeste
  • Siste sjanse
Skjul detaljer
Vinn familietur til Bjørneparken med overnatting, mat og drikke
Har du lyst til å ta med deg familien på tur til Bjørneparken i Flå? I denne konkurransen kan du vinne inngangsbilletter, overnatting på hotell i to døgn og mat og drikke på hotellet! Det eneste du må gjøre er å fortelle hvorfor du og din familie fortjener turen!
SISTE SJANSE: Vinn spaferie for deg og din kjære - verdt 7500 kroner
Kan du tenke deg å ta med din kjære på et deilig spa? I denne konkurransen (som avsluttes 1. juli) kan du vinne et spaopphold verdt 7500 kroner.
Trekning snart: Vinn sommerferie verdt 10 000 kroner
Trenger du litt ekstra pengestøtte til sommerferien? I denne konkurransen kan du vinne et reisegavekort verdt 10 000 kroner. Gavekortet kan innløses hos reiselivsoperatøren Berg-Hansen - konkurransen avsluttes 1. juli.
Vinn Norwegian-gavekort verdt 5000 kroner - 5x vinnere!
Vil du vinne gavekort til Norwegian, bør du delta i denne konkurransen. Du kan vinne et Norwegian-gavekort verdt 5000 kroner - og det kåres fem vinnere.
Vinn reisegavekort verdt 15 000 kroner
Lengter du etter ferie, sol og varme? I denne konkurransen kan du vinne et reisegavekort verdt 15 000 kroner som du kan bruke på et valgfritt reisemål.
Vinn et reisegavekort fra Albatros på 20 000 kr
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Albatros Travel, deltar du automatisk i en loddtrekning hver tredje måned om et reisegavekort på 20 000 kr.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.