Konkurranser: Hus og innbo

Noen er så rause at de har konkurranser med premier som er tilpasset huset. Nytt gulv kanskje? Eller feks en kommode?
  • Nyeste
  • Siste sjanse
Skjul detaljer
Vinn topp Weber gassgrill verdt ca. 9 000 kroner
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Weber, er du med i trekningen 1. juni av en super Genesis II E-310 GBS gassgrill. Den har tre kraftige brennere, porselensemaljerte støpejernsrister, sidebord osv.
Vinn den nye robotstøvsugeren Roborock S7 - verdt 5 790 kroner
Trenger du litt ekstra hjelp til å støvsuge hjemme, er det kanskje på tide med en robotstøvsuger? I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne den nye Roborock S7 robotstøvsuger verdt 5 790 kroner.
Vinn drivhus verdt 10 000 kroner
Har du lyst til å dyrke mat og blomster selv i ditt eget drivhus? I denne konkurransen kan du vinne 10 000 kroner til et drivhus. Ingenting er som å høste sine egne godsaker!
Oslo og Stavanger: Vinn vaskehjelp for et helt år
Ønsker du at noen andre tar husvasken din, kan du prøve deg i denne konkurransen - om du bor i Oslo eller Stavanger. Du kan vinne ett år med gratis vaskehjelp = husvask hver fjerde uke i 12 måneder.
Vinn nymalt hus verdt 100 000 kroner fra Jotun
Trenger huset ditt å bli malt? I denne Jotun-konkurransen kan du vinne et nymalt hus - maling og arbeid inkludert opptil en verdi av 100 000 kroner! Deltakelse er enkelt, for svarene får du av meg!
Vinn loungesett verdt 4 999 kroner
Gleder du deg til sommeren når du kan kose deg utendørs sammen med familie eller venner? Da kan det vel passe å vinne et flott loungesett verdt 4 999 kroner!
Vinn boligalarm fra Verisure
I denne enkle konkurransen fra Verisure kan du vinne en boligalarm. Alt du må gjøre er å komme med en grunn for hvorfor akkurat du skal vinne.
Vinn 10 000 kroner til Byggmax
I denne enkle konkurransen kan du vinne et gavekort på 10 000 kroner til Byggmax. Vinneren av konkurransen blir trukket 30. juni 2021.
Vinn 2 sett sengetøy fra Georg Jensen Damask
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til Georg Jensen Damask, kan du vinne to sengesett. Det trekkes ny vinner seks ganger i året!
Vinn gavekort verdt 3 000 kroner fra Jysk
Melder du deg på nyhetsbrevet til Jysk, er du samtidig med i den månedlige trekningen av et gavekort verdt 3 000 kroner.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.