< >

Gjerrigknarkens 5 beste konkurransetips i sommer

Gjerrigknarkens 5 beste konkurransetips i sommer Har du litt tid til overs, anbefaler jeg å delta i konkurranser med flotte premier. Med mine tips går det kjapt og alle konkurransene er kvalitetssikret. Dette er mine sommeranbefalinger!

Tips 1: Vinn Estée Lauder gavesett verdt 1370 kroner

Kremer og slikt er rådyre, da passer det utmerket at Estée Lauder gir deg sjansen til å vinne et gavesett bestående av Advanced Night Repair Serum og Revitalizing Supreme krem. Det kåres hele 10 vinnere. Kjekt enten til seg selv eller som gave til andre! Trekning 15.08.2018.

Tips 2: Vinn robotgressklipper fra Bosch verdt 7 499 kroner

Er du lei av å klippe gresset ditt selv? Da hadde det vel vært kjekt med en robotgressklipper som ordner biffen for deg - det kan du altså vinne i denne konkurransen. Trekning 06.08.2018.

Tips 3: Vinn reisegavekort fra Color Line og få gratistur til Danmark samtidig

Er du like glad i Danmark som det jeg er, deltar du selvsagt i denne quizen (jeg har svarene klare!). Kanskje du vinner et Color Line-gavekort verdt 5 000 kroner, men du får i alle fall en Danmarkstur gratis. Konkurransen avsluttes ca. 15.08.2018.

Tips 4: Vinn reisegavekort verdt 10 000 kroner

For et par år siden vant jeg selv et reisegavekort verdt 10 000 kroner, det ga Fru Gjerrrigknark og meg selv en flott ferie. Kanskje du vinner i denne konkurransen og kan fly avgårde fra styr og spetakkel? Jeg har svarene klare, så deltakelse går kjapt. Konkurransen avsluttes 31.08.2018.

Tips 5: Vinn sjokolade for et år

En premie utenom det vanlige - enten kan du kose deg som bare det, eller sørge for at andre i familien blir glade i deg! :) Jeg har svarene klare i denne quizen fra Minde sjokolade - nam nam. Trekning skjer 01.10.2018.

Foto: Dreamstime