< >
Annonse:

Vil du bli sjokoladetester for Freia?

Vil du bli sjokoladetester for Freia? Er du glad i sjokolade og vil hjelpe Freia med å teste deres produkter? Som sjokoladetester vil du få tilsendt nye Freia-produkter samt noen klassikere, som du kan nyte og kose deg med alene eller sammen med venner. Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

På Freia-fabrikken på Rodeløkka har Freia jobbet profesjonelt med sjokolade helt siden 1889! Det er en jobb som skaper masse glede, både for dem som lager sjokoladene og for deg der hjemme som kan spise dem når de er lansert i butikk.

Freia-folkene har smakt seg gjennom tusenvis av nye sjokolader og oppskrifter disse årene, og det er like spennende hver gang noe helt nytt skal lanseres. Faller det i smak, eller var det ikke alle som synes det var like godt?

Freia vil gjerne finne ut mer om hva alle sjokolade-entusiastene der ute syntes om det som skapes. Derfor har Freia bestemt seg for å finne noen skikkelig glade og engasjerte sjokoladetestere.

Høres dette ut som deg? Skann QR-koden fra Freia sjokoladeplate pakningen med mobilkameraet ditt, og delta i konkurransen om å bli Freias nye sjokoladetester.

Det er til sammen 100 premier i konkurransen.

Slik deltar du:

Kjøp ett eller flere av konkurranseproduktene i butikk og finn koden i utvalgte Freia-sjokolader. Freia-sjokoladene som kan inneholde en fabrikknøkkel er Melkesjokolade 200g, Melkesjokolade med Kvikk Lunsj 200g, Firkløver 200g og Melkesjokolade med Daim 200g.

Tilbyder: Freia
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈