< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!
Annonse:

Vinn toppmodellen Samsung Galaxy Ultra S20

Vinn toppmodellen Samsung Galaxy Ultra S20 Trenger du eller en du kjenner en ny mobiltelefon? I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du vinne den nye Samsung Galaxy Ultra S20 mobilen - verdt ca. 13 000 kroner! Trykk her for å besøke »

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Dette er svarene i konkurransen:

Hva koster det å kjøpe mobil med SWAP? *Med SWAP betaler du 0,- for mobilen ved kjøp, men i stedet en fast månedspris.

Får du mobilforsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP? *Ja, du får alltid med Skjermforsikring. I tillegg spanderer vi Plussforsikring i 2 måneder.

Du kan bare kjøpe mobil med SWAP i nettbutikken til Telenor. *Nei, du kan også kjøpe ny eller brukt mobil uten SWAP og betale alt med en gang.

Koster det noe ekstra å bestille i nettbutikken – for eksempel frakt og retur? *Det koster ingenting ekstra, vi har fri frakt og retur.

Hvor raskt kan du regne med å få mobilen etter å ha bestilt i nettbutikken? *Du får mobilen innen 1-3 dager. Ved ekspresslevering kan du få den allerede neste virkedag.

Er det kun mobiler som tilbys i nettbutikken? *I tillegg til mobiler, smartklokker, nettbrett og rutere, har vi også et stort utvalg av tilbehør; høyttalere, deksler, ladere og mye mer.

Konkurransen avsluttes 31. desember 2020.

Tilbyder: Telenor
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈