< >

Venter du baby? Sjekk disse babypakkene og smarte gavene du kan få gratis

Venter du baby? Sjekk disse babypakkene og smarte gavene du kan få gratis Småbarnsforeldre er som oftest ikke blant dem med best økonomi. Da er det kjekt å utnytte tilbud som koster null og niks eller i alle fall bortimot. Det går tross alt mye penger for å ta best mulig vare på de små hjerteknuserne.

Tips 1: Få gratis babypakke fra Rema 1000

Dersom du registrerer deg for å motta babypakken til Rema 1000, får du en pakke med bleier, stellekluter, badesåpe, våtservietter, smokk, body og en overraskelse i tillegg.

Tips 2: Få LilleGo' startpakke fra Kiwi

Registrerer du deg i Kiwi Pluss, får du en helt gratis startpakke med produkter fra Libero og LilleGo'.

Tips 3: Få Skoringens babypakke

Selv om denne koster 60 kroner, så er det fort lønnsomt å fikse likevel siden startpakken har en samlet verdi på ca. 500 kroner. Skoringens babypakke inneholder sutteklut, atrykkssett, babyveske, magnetisk fotmåler, bitering og fotrangle.

Tips 4: Få helt gratis babypakke fra NAME IT

Innholdet i denne pakken er en overraskelse, men har en verdi på over 300 kroner. Dersom du bor langt unna en NAME IT-butikk, kan du få andre til hente på dine vegne.

Tips 5: Få Apotek 1 sin babybox

Hos Apotek 1 får du en babypakke med innhold til babyen og deg selv når du venter barn. Pakken inneholder som oftest Blenda vaskemiddel, ammeinnlegg, salve, smokk, våtservietter, engangskluter, tåteflaske, kremer, bleier og blader.

Tips 6: Få velkomstgaver fra bokklubber

Flere bokklubber har velkomstgaver som passer godt for de aller minste. I Bokklubben Barn får du for tiden en ammepute fra Easygrow verdt 1249 kroner (pga. høy verdi må du betale 249 kroner for denne) eller en Mummi babygym verdt 899 kroner når du blir medlem. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven (169 kroner).

I en kampanje fra Barnas Egen Bokverden kan du velge blant stavmikser, sengesett og ryggsekk i kombinasjon med bøker og kosedyr (porto for velkomstgaven 129 kroner). Det er også mulig å velge et gavekort verdt 1500 kroner, så kan du selv kombinere hva du vil ha (porto for denne velkomstgaven er 169 kroner).