< >
Annonse:

Fyll på spylervæske rett før du skal ha bilen på verksted

Fyll på spylervæske rett før du skal ha bilen på verksted Skal du bilen på service, bør du ta deg tid til å fylle på spylervæske, så slipper du å bli snytt av verkstedet som forsøker seg på en spansk en. Bilisten Janne forteller at hun ble forsøkt lurt av sitt merkeverksted.

Å ha bilen på service koster fort flere tusen kroner, i alle fall dersom man har en nyere bil og ønsker å følge serviceintervallene. Mange verksteder fyller også på spylervæske og beregner seg en god pris for de litrene. Men visste du at det like gjerne kan skje "feil"?

Janne skriver i en e-post til Gjerrigknark.com:

"Nylig hadde jeg bilen min på verksted og ville rett og slett sjekke om merkeverkstedet tok seg betalt for noe de ikke gjorde.

Jeg kjøpte billig spylervæske hos Europris og fylte opp til randen rett før jeg avleverte bilen på verksted. Da jeg skulle betale for servicen, ble jeg fortalt at de hadde etterfylt et par liter spylervæske. Dette skulle koste meg en femtilapp.

Siden jeg hadde fylt opp med spylervæske rett før servicen, protesterte jeg og sa at det ikke var mulig. Den ansatte ble spak og innrømmet at det kanskje hadde skjedd en feil - og han fjernet selvsagt den utgiften fra regningen. Uten å beklage noe mer...

Oppfordringen er enkel: Sørg for å fylle på spylervæsken før du avleverer bilen på verksted..."

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: