< >
Annonse:

Hva kan man gjøre når bilradioen ikke lenger fungerer?

Hva kan man gjøre når bilradioen ikke lenger fungerer? Tipser Arnt G. kom på en lur idé da bilradioen hans ble ødelagt. Hva skal man gjøre når radioen ikke fungerer og det ikke er lønnsomt å kjøpe en ny - fordi bilen neppe er verdt mer enn radioen....

Arnt G. forteller:

"Jeg har en varebil som jeg av og til frakter store lass med. Veldig kjekt, men de siste gangene har det vært kjedelig. Radioen har nemlig ikke virket, og kassettspilleren har det heller ikke vært liv i.

Jeg lurte jo voldsomt på hva jeg skulle gjøre. Først gikk jeg til en forhandler av bilradioer og hørte med han hvor mye han skulle ha for å sette inn en ny. 5000 kr er jo litt for en strever som meg. Siden bilen snart ikke er verd så mye mer, valgte jeg å se på andre alternativer.

Jeg kunne jo ha koblet til en vanlig radio i sigarettenneren. Prøvde det, men måtte da ha liv i bilradioen for å få frem signaler der. Derfor kjøpte jeg en enkel batteriradio og tok den med meg i bilen. Den koster bare 300 kr og fungerer kjempegreit, med batterier.

Nå er det lyd når jeg kjører rundt. Helt herlig!"

Sparetips til bilradio i bilen

Foto: Tipser Arnt G.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: