< >
Annonse:

Spar penger på billig hundeforsikring

Spar penger på billig hundeforsikring Hunden din er ganske sikkert en del av familien din, ikke sant? Men har du forsikret hunden dersom noe skulle skje? Utgifter til veterinær og medisiner kan bli ganske høye når du setter alle kluter til for å hjelpe din venn i nøden. Men hundeforsikring varierer i tilbud og pris. Gjerrigknarken gir deg tipsene du trenger.

Alle har vi et spesielt forhold til dyrene våre. Men dyr blir syke og da er det ingen annen vei enn å punge ut for å dekke behandlingsutgifter og medisiner.

Stadig flere finner ut at det er viktig å forsikre sitt kjæledyr og tegner forsikring i sitt vanlige forsikringsselskap. Men prisene varierer enormt mellom de forskjellige tilbyderne, så du bør sjekke litt nærmere før du inngår noen avtale.

Spar penger på billig hundeforsikring

Sjekk med ditt nåværende forsikringsselskap

Mange forsikringsselskap gir deg kun en dyreforsikring dersom du har andre forsikringer også i samme selskap. Dette gjelder DNB, Frende, Sparebank1 og Storebrand. Sjekk prisen hos dem for din kjæledegge.

Likevel kan det godt være at du får et individuelt basert på hva du ønsker, hvor du bor og ikke minst hvor god kunde du er!

Sjekk test foretatt av Norsk Familieøkonomi

I slutten av august 2017 testet Norsk Familieøkonomi hvem som har Norges beste dyreforsikring. Siden prisene varierer etter som hva slags hund du har og hvor gammel den er, bør du bruke testen som et utgangspunkt for dine egne undersøkelser.

Men vi legger jo merke til at det var DNB som fikk beste karakter i testen.

Hvilket selskap kontakter du dersom du kun ønsker hundeforsikring?

Det er nærliggende å kontakte Agria Dyreforsikring som ikke driver med annet enn dyreforsikringer. I testen til Norsk Familieøkonomi får Agria bra karakter, men noe trekk for høy egenandel og lav dekning på medisiner.

Tryg fikk like god karakter som Agria i testen, men som kunde hos dem må du legge ut penger selv i første omgang.

Også Gjensidige tilbyr egen dyreforsikring uten at du behøver å være totalkunde. De har bra pris, dekning og varighet. Selskapet fikk også terningkast 4 av Norsk Familieøkonomi.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: