< >
Annonse:

Ikke slå deg til ro med prisene for TV-abonnement

Ikke slå deg til ro med prisene for TV-abonnement Tipseren Åge synes prisene hos RiksTV var blitt for stive og ville bytte leverandør. Med litt is i magen kan man faktisk spare penger ved å presse tilbyderne litt ekstra.

Åge skriver følgende til meg i Gjerrigknark.com:

"For en tid tilbake ringte vi RiksTV for å fortelle at nå synes vi prisene ble for høye for oss. Vi fikk raskt svar om at vi hadde den rimeligste prisen fordi vi hadde vært kunde så lenge! Så da var det ingenting å hente der.

Så er det sånn at min sønn jobber i en av de store elektrobutikkene, og han kunne fortelle at nå var det en kampanje med Canal Digital hvor jeg fikk ett gavekort på kr 2 000 for å bruke i butikken om jeg tegnet meg for ett år hos Canal Digital. Så ble gjort og i går ble RiksTV sagt opp elektronisk.

I dag kl 09.29 ringer de fra RiksTV for å høre hva de kunne gjøre for at jeg skulle gjenoppta abonnementet der. Da forklarte jeg om telefonen for en måneds tid siden og at vi hadde det rimeligste de kunne tilby og at vi derfor hadde byttet til ny leverandør med ett års bindingstid.

Jeg var dessverre så irritert når de ringte på denne måten at jeg ikke tok meg tid til å høre hvilket tilbud de kunne komme med."

Moralen er enkel i saken: Dersom du planlegger å si opp TV-abonnementet ditt, bør du først ta en telefon til selskapet og forklare at du ønsker å si opp - i alle fall dersom de ikke har noe "bedre" å tilby. Godt mulig at selskapet likevel har noe ekstra å "gå på"...

Foto: Dreamstime.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: