< >
Annonse:

Kjøp billig feilblandet maling istedenfor dyr grunning

Kjøp billig feilblandet maling istedenfor dyr grunning Skal du pusse opp hjemme? Ofte behøves det grunning til tapet, strie, gipsplater og lignende som senere skal males. Tipset til Thor kan enkelt spare deg for mange hundre kroner - velg feilblandet maling istedenfor grunning.

Les selv hva tipser Thor skriver:

"Jeg har ved ulike anledninger foretatt oppussinger i bolig. Ofte trengs det grunning til tapet/strie etc. som senere skal males.

Tapet/strie/glassfiberduk/gipsplater suger til seg mye maling, og da er det greit å mette underlaget før malingen skal påføres.

En treliter med Jotun grunning koster fort 400-500kr.

Jeg tar alltid en tur innom malerforretningene og spør om de har feilblandet maling. Hver gang jeg har spurt, har de hatt noe stående. Fargen spiller ikke så stor rolle, men jeg har da tatt den fargen som er nærmest den fargen jeg skal ha på veggen/taket.

Nylig skulle jeg ha grunning til en glassfiberstrie og fikk da tak i et 10 ltr. spann feilblandet maling til kr. 100,- Fungerer utmerket, sparer lommeboka for flere hundre kroner, sparer miljøet for avfall og bidrar til en god sirkulasjonsøkonomi og gjenbruk.

Spør etter feilblandet maling til en billig penge før du kjøper dyr grunning!"

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: