< >

Hvilket mobilabonnement bør du velge når du bare trenger 1GB mobildata?

Hvilket mobilabonnement bør du velge når du bare trenger 1GB mobildata? De fleste med mobiltelefon har enten Telenor eller Telia som mobiltilbyder. Men visste du at det er unødvendig dyrt å bruke de mest kjente firmaene? Her er mine enkle tips.

At de store tilbyderne har mye penger å bruke på reklame for sine abonnementer, er vel ingen overraskelse. Men kanskje det er mer overraskende at tilbydere som One Call ikke er så billige som de gir uttrykk for - og som folk tror?

Det er alltid vanskelig å vite hva slags behov for mobildata man egentlig har. Men har du tatt en kikk på tidligere fakturaer, er det ikke så vanskelig. Kanskje du også vet hvilket mobilnettverk som er best i området du bor og ferdes?

Tar du en kikk på sammenligningssider for mobilabonnement (for eksempel min egen), er det tydelig at det finnes svært mange abonnementer og tilbydere på det norske markedet.

Tar man en kjapp kikk på de beste abonnementene for deg som trenger 1 GB mobildata, er det enkelt å se hvilke tilbydere som finnes til i overkant av 100 kroner – men det er likevel forskjeller å legge merke til:

  • Sponz 118 kr (Telenor)
  • Chilimobil 119 kr (Telia)
  • Saga Mobil 119 kr (Telenor)
  • YouTeam 119 kr (Telia)
  • Telipol 125 kr (Telenor)
  • Ice 129 kr (Ice/Telia)

Se lenker og mer informasjon på min sammenligningsside av alle mobilabonnement i Norge.

Mine anbefalinger til deg som trenger 1 GB mobildata

Enten du ønsker en kjent mobiltilbyder med litt høyere pris eller en ukjent småtilbyder med lavere priser - eller er fast bestemt på å velge Telia- eller Telenor-nett, bør du ta en kikk på min prissammenligningsside der du finner oppdatert informasjon som gjør valget ditt enkelt!

Hvorfor har du ikke tatt med Talkmore eller One Call?

Vel, du trodde kanskje at Talkmore eller One Call er superbillige tilbydere. Det stemmer ikke når det gjelder pakkene med 1 GB mobildata i alle fall. 179 eller 199 kroner per måned er tross alt mer per måned…og slikt blir det penger av i det lange løp!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: