< >
Annonse:

Mobilabonnement for deg som ikke bruker mobildata i det hele tatt

Mobilabonnement for deg som ikke bruker mobildata i det hele tatt Flere enn du tror bruker ikke mobildata i det hele tatt, og da er det selvsagt bare tull å betale for slikt. Ei heller lønner det seg å bruke tilbydere som bruker mye penger på reklame for å fortelle at de er billig og bra - når det faktisk finnes alternativer som koster mye mindre!

I de senere år har det blitt vanlig at mobilabonnement inneholder mobildata - uavhengig om det er noe man trenger eller ikke.

Hvem er det som ønsker mobilabonnement uten mobil? Som oftest er det snakk om yngre eller eldre mobilbrukere som klarer seg med å koble opp mobiltelefonen til trådløse nettverk hjemme eller hos familiemedlemmer.

Særlig eldre mennesker lar seg lett overtale til å bli kunder hos kjente mobiltilbydere som Telenor og Telia fordi de er velkjente og i deres øyne "trygge". Men faktum er at du kan spare mye penger på å velge et mobilabonnement fra en av utfordrerne.

I dette sparetipset legger jeg vekt på mobilabonnement som ikke har mobildata, men som likevel inneholder tale/SMS/MMS. Det finnes også andre abonnementer som i utgangspunktet koster 0 kroner, men da med tillegg for tale/SMS/MMS. Ta en kikk på min side for prissammenligning av mobilabonnement.

Oversikt over Norges billigste mobilabonnement uten mobildata

Skymobil Basis 0 MB - 39 kroner per måned for 50 min/SMS/MMS inkludert, Telenor-dekning og gratis BankID-bruk.

OneCall FolkePakka 0GB - 99 kroner per måned, fri bruk av tale/SMS/MMS inkludert, Telia-dekning og gratis BankID-bruk.

Gudbrandsdal Energi Mobil Ringe - 99 kroner per måned, fri bruk av tale/SMS/MMS inkludert, Telenor-dekning og gratis BankID-bruk. Er du strømkunde hos GE, får du 120 kroner i rabatt per år.

iceJunior 1GB icePluss for barn under 13 år - 0 kroner per måned, 1 GB inkludert mobildata over ice sitt eget mobilnett, ring kostnadsfritt til 3 telefonnumre.

iceJuniorPluss 1GB icePluss for barn under 13 år - 50 kroner per måned, 1 GB inkludert mobildata over ice sitt eget mobilnett, fri tale/SMS/MMS er inkludert.

Gjerrigknarkens anbefaling for deg som ikke bruker mobildata i det hele tatt

Skymobil til 39 kroner per måned om du klarer deg med svært lite tale/SMS/MMS.

OneCall til 99 kroner per måned om du trenger fri tale/SMS/MMS.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: