< >
Annonse:

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig fra Bank2

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig fra Bank2 I de tilfeller der kredittkort- og forbrukslångjeld har gått over styr er gode råd dyre. Å ta opp nye dyre lån for å finansiere denne gjelden er ikke lurt. Bank2 har imidlertid spesialisert seg på å tilby refinansieringslån, med sikkerhet i bolig, til dem som har havnet i en slik situasjon. Trykk her for å besøke »

Bank2 kan finansiere hele eller deler av forbrukslån, kredittkort og annen misligholdt gjeld som andre banker ikke vil finansiere. Også selv om du har betalingsanmerkninger. Ved å sikre lånet med pant i bolig, er deres målsetning bedre likviditet og en ny økonomisk start.

En typisk effektiv rente på et slikt lån kan være 5,34%, gitt at en låner 2 millioner med en tilbakebetalingstid på 25 år. Totalt sett betaler en da 3 581 354, men som sagt gitt at en kan stille sikkerhet i egen bolig.

Disse betingelsene er gunstige sammenlignet med typiske betingelser knyttet til standard forbrukslån i markedet, men det beste er jo å sørge for at man ikke kommer i en slik situasjon i første omgang :)

Tilbyder: Bank2