< >
Annonse:

Slik reparerer du en ødelagt glidelås - dette trikset bør du kjenne!

Slik reparerer du en ødelagt glidelås - dette trikset bør du kjenne! Alle kjenner problemet: Glidelåsen på ryggsekken, jakka eller genseren lukker ikke ordentlig. Prøv dette enkle trikset som kan løse floken og reparere den ødelagte glidelåsen.

Dersom glidelåsproblemet ditt er slik at glidelåsen lar seg gli over "tennene", men kommer ut igjen som to enkeltstående sider istedenfor å gripe inn i hverandre og lukke glidelåsen, burde du forsøke dette trikset.

Det eneste du trenger for å løse problemet på en enkel måte, er en liten tang og litt ferdighet.

Reparer ødelagt glidelås

Med en liten tang klemmer du forsiktig inn sidene på skyvemekanismen til glidelåsen. Ikke gjør det for hardt, for da glir ikke låsen lenger over tennene.

Reparer ødelagt glidelås

Når du så drar glidelåsen opp, vil du se at tennene lukkes sammen slik de skal. Også den nederste delen, som vel fortsatt består av to forskjellige deler, lar seg reparere ved at du drar glidelåsen tilbake og så opp igjen. Og vips, er den ødelagte glidelåsen i orden igjen!

Reparer ødelagt glidelås

Jakker, ryggsekker og gensere med glidelås behøver du ikke lenger å kaste eller til og med betale profesjonelle for å fikse. Du kan ganske enkelt fikse problemet på egen hånd.

Reparer ødelagt glidelås

Her ser du hele trikset i denne videoen:

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: