< >
Annonse:

Senk boliglånsrenten med god kredittscore

Senk boliglånsrenten med god kredittscore Nå som boliglånsrenten stiger, er det kanskje på tide å finne ut om banken din gir deg den beste lånerenten? Mange nordmenn betaler for mye, og da gjelder det å være smart når du skal forhandle med banken. Din kredittscore kan være veien å gå! Trykk her for å besøke »

Kredittscoren din er viktig når du skal søke om lån, refinansiere lån og forhandle om andre finansielle tjenester. De fleste av oss får jo kredittvurderinger i posten når man søker om lån, skifter mobiltilbyder, jakter på forsikringer osv. Men de færreste av oss har oversikt over hvilken innvirkning vurderingen har på privatøkonomien - og ikke minst hva banken gjør med tallene som hostes opp.

Kredittscoren din er en objektiv bedømmelse av hvor trygg betaler du er. Har du f.eks. en score som faller innenfor "Svært lav risiko"-kategorien, vil du sannsynligvis få svært gode rentevilkår. Og motsatt, har du betalingsanmerkninger vil kredittscoren din gå opp i risikograd, noe som gjør det vanskeligere å få gode betingelser.

Det lønner seg altså å sette seg inn i hvilken kredittscore man har. Gratistjenesten Defero viser deg kjapt hvordan kredittvurderingen ser ut for ditt vedkommende. Kjenner du til kredittscoren din, finner du kjapt ut om du har dårlige eller gode kort på hånden.

Klikk deg inn via besøkslenken og sjekk om du har høyere score enn gjennomsnittet - det er et perfekt utgangspunkt for å spare tusenvis av kroner!

Tilbyder: Defero
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: