< >
Annonse:

Tyskland-billetten er endelig her - 49 euro for hele landet

Tyskland-billetten er endelig her - 49 euro for hele landet Én billett gjennom hele Tyskland trer i kraft 1. mai. Årets Tyskland-billett kan kjøpes på nett fra Deutsche Bahn, hos lokale kollektivselskap, i DB-appen og på togstasjoner. Med den kan du enkelt reise med offentlig transport for kun 49 euro per måned. Trykk her for å besøke »

Noen begrensinger med billetten
Med billetten kan du reise med alle lokaltog, baner og busser bortsett fra fjerntogforbindelser som ICE, IC, EC eller RE.

Alle tog kan søkes på www.bahn.de, men søker du mellom større byer kan det hende at bare fjerntogene vises. Tipset er da å søke på kortere strekninger eller legge til noen stopp for å finne lokaltogene.

Billetten vil være gyldig i en kalendermåned, fra den første til den siste, og kjøpes som et abonnement. Det vil si at du kjøper samme billett automatisk hver måned. Du må skaffe deg en konto for å administrere billetten, som ligger i DB Navigator-appen. Derfra er det også mulig å kansellere billetten frem til den 10. i hver måned, for å unngå automatisk trekk av kjøp måneden etter.

49-eurobilletten er foreløpig planlagt å være i salg frem til 2025. I 2022 reiste 52 millioner reisende med forgjengeren; 9-eurobilletten.

Tilbyder: bahn.de
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: