< >
Annonse:

Får du ikke gratiskuponger eller rabattkuponger fra Coop?

Får du ikke gratiskuponger eller rabattkuponger fra Coop? Er du medlem i Coop, men ser ingen kuponger i appen? De fleste medlemmer får både rabatt- og gratiskuponger, men noen havner i en referansegruppe som ikke får noen ting. Er du blant dem, bør du fikse det med en gang! Trykk her for å besøke »

- Jeg begynte å stusse over at jeg ikke lenger fant kuponger i Coop-appen min, forteller tipseren Maren til Gjerrigknark.com. - Jeg trodde noe var feil og tok derfor kontakt med kundeservicen til Coop, noe som viste seg å være ekstra smart, sier tipseren.

Coop måler hele tiden effekten av hvordan medlemmene bruker kupongene. Det gjelder også dem som ikke mottar kuponger i det hele tatt. Faktisk er det slik at dagligvarekjeden har en egen referansegruppe med tilfeldig valgte medlemmer som ikke mottar kuponger i en kortere eller lengre periode.

Dersom du henvender deg til Coop via chat eller ringer dem på telefonen, har de ansatte tydeligvis en fast rutine på å endre din referansegruppe - slik at du igjen mottar gratiskuponger og rabattkuponger i appen. Samtidig får du et gavekort verdt 100 kroner - rett og slett fordi du ga beskjed om at du gjerne vil ha kuponger.

Dermed er rådet enkelt: Får du ikke kuponger, bør du kontakte Coop. Da får du både kuponger (etter en viss tid når de neste kupongene spres ut) og et gavekort i posten verdt 100 kroner.

NB! Dersom du aldri har hatt kuponger i appen, kan det også være at du ikke har samtykket til analyse av kjøpsdata. Dette kan du endre ved å logge deg inn på Min Side, klikke på Min Profil og endre samtykke der.

Tilbyder: Coop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: