< >
Annonse:

Fyll opp kjøleskap og spiskammers fra 10-kronersmarked

Fyll opp kjøleskap og spiskammers fra 10-kronersmarked Denne uken er det 10-kronersmarked på Spar, Meny og Bunnpris, mens Coop OBS kjører kronesmarked og Joker har 20-kronersmarked. Det er en smart måte å handle inn matvarer du trenger til en rimeligere pris - men husk at du bør være obs på at det ikke er gull alt som glimrer.

Denne uken tok jeg turen til min lokale Spar-forretning allerede tidlig mandag morgen - for å være helt sikker på å få alle varene jeg hadde "plottet" inn på handlelisten min fra 10-kronersmarkedet.

Handleturen gikk greit - til og med uten andre impulskjøp enn reduserte datovarer jeg fant i Throw No More-appen (klikk på lenken for å lese mer om den appen som er genial for deg som har Spar og Joker i nærheten).

Nå er det kanskje slik at du har hørt at kjedene "jukser" med ukurante pakkestørrelsen som er spesiallaget til slike kronesmarked. Det skjer så absolutt, men så lenge du følger med på prisskilt og sammenligner priser, så klarer du fint å spare penger på disse kronesmarkedene.

Noen av produktene (f.eks. smoothies og hakkede tomater) kan være rimeligere hos Kiwi, Rema og Extra enn i 10-kronersmarkedet, men alt i alt er det lønnsomt å slå. Dette har jeg sjekket ved en rekke anledninger, ved å ta en titt på pris i tilbudsuka og etterpå også. Det kan du lese mer om i saken Lønner det seg å handle på 10-kronersmarked?

Denne uken er det altså flere kjeder som kjører i gang med godbiter på kronesmarked:

Spar - 10-kronersmarked

Meny - 10-kronersmarked

Bunnpris - 10-kronersmarked

Coop OBS - kronesmarked (10 kroner, 20 kroner, 10 for 60 kroner osv. osv.)

Joker - 20-kronersmarked (gjelder fra tirsdag).

Hva skal man så kjøpe? Dette er selvsagt helt avhengig av hva du spiser, men generelt holder jeg meg unna godteri og annet som jeg synes er unødig. Du får bestemme selv hva du vil kjøpe.

En særlig godbit for alle som drikker brus er nok 2 for 10 kroner på Spar med Cola original/uten sukker, Fanta u/sukker og Sprite u/sukker. Jeg kjøpte noen bokser på oppdrag fra en venn - jeg selv klarer meg fint med vann og juice.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: