< >
Annonse:

Handler du hos Spar, Eurospar eller Joker? Last denne appen NÅ

Handler du hos Spar, Eurospar eller Joker? Last denne appen NÅ Appen Throw No More er min nye favoritt - med den sparer jeg penger og bidrar til redusert matsvinn attpåtil. Har du en Spar-, Eurospar- eller Joker-butikk i nærheten, ser du nå HVILKE datovarer din filial har tilgjengelig. Trykk her for å besøke »

Den første tiden var det utelukkende Joker som var implementert i Throw No More-appen, men nå er også de aller fleste filialene til Nærbutikken, Spar og Eurospar med. Da begynner det å bli interessant å følge.

Jeg har testet appen jevnlig, og merker allerede en endring av mitt handlemønster. Dersom jeg vet jeg skal til butikken eller er i området, sjekker jeg appen og kaster lett om på planlagte middager ut fra hva butikken har å tilby av datovarer. Ja, tidligere måtte du tenke deg om ved datohylla, men nå kan du planlegge litt tidligere!

I Throw No More-appen får du opp hvilke varer butikken har, førpris, nåpris og antall igjen. På den måten kan du planlegge innkjøp av datovarer, spare penger og hjelpe butikken å redusere sitt matsvinn.

Throw No More-appen har nå 539 butikker koblet på løsningen som jobber aktivt for å selge ut varene sine i stedet for at de blir til matsvinn. Nordmenn er blitt vant til å finne nedprisede varer i butikk og handler både for å hindre matsvinn og spare penger. Det er hittil solgt tusenvis av tonn med mat som er vist frem i appen, og tallet øker hver dag.

Tilbyder: Throw No More
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: