< >
Annonse:

Handler du på Rema 1000? Last ned Æ og spar penger

Handler du på Rema 1000? Last ned Æ og spar penger Uansett om du handler mye eller lite på Rema, så lønner det seg med en gang å ha Æ-appen installert på telefonen. Last ned appen - det er en absolutt no brainer. Trykk her for å besøke »

Noen ganger glemmer jeg at ikke alle andre er som meg - de leter ikke etter sparemuligheter i hverdagen. Forleden møtte jeg en bekjent på den lokale Rema-butikken og vi ble stående og prate etter kasseområdet. 

Jeg kom med en slengbemerkning om at jeg betalte ca. 20 kroner mindre enn hva den opprinnelige kassalappen viste (pga. Æ-rabatter). Min bekjent lurte på om jeg kunne forklare hva Æ-greiene egentlig er for noe. Det gjorde jeg selvsagt, så får jeg håpe at han fikser resten selv og begynner å betale mindre ved neste handletur.

Om du synes det er teit å samle opp bonuspoeng (slik man gjør hos Trumf og delvis hos Coop), så er det enkelt hos Rema. Æ kutter prisen rett i kassa - What You See Is What You Get.

Disse elementene sparer deg for penger med Æ

Du får alltid 10 prosent rabatt på fersk frukt, bær og grønnsaker med Æ-appen.

Æ gir deg 10 prosent rabatt på din egen personlige 10-på-10-liste. Listen inneholder de 10 produktene du har brukt mest penger på til sammen, basert på dine 10 siste handleturer. Og det er særdeles kjekt å få inn varer på lista dersom du skal handle mange av dem (les saken Slik sparer du kjapt hundrelapper hos Rema 1000).

Med Æ får du alltid 25% priskutt på alle bleier som selges hos Rema (merkevare eller egenmerke). Priskuttet er knyttet til at du aktiverer bleiekuttet i appen.

Personlige priskutt gir deg skreddersydde kampanjer i Æ basert på varene du handler, i alle fall hevder Rema det. (Noen ganger stemmer det, andre ganger er priskuttene totalt irrelevante for meg). Husk på å godkjenne at du vil motta personlige priskutt (Profil - Vilkår og samtykker)

Tilbyder: Rema 1000
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: