< >
Annonse:

Spotmarked Larvik - kjøp overskuddsvarer for en billig penge

Spotmarked Larvik - kjøp overskuddsvarer for en billig penge Liker du å gå på skattejakt blant overskuddsvarer, datovarer og andre godbiter? I Larvik åpnet Spotmarked Larvik dørene i vinter - en type butikk som ligner på Havaristen, Holdbart og andre som selger varer til lave priser. Trykk her for å besøke »

Har du vært innom f.eks. Havaristen i Ytre Enebakk eller en av Holdbarts filialer i Oslo, Arendal, Skien, Vestby, Fredrikstad, Jessheim, Klepp eller Tiller, kjenner du så absolutt til konseptet.

Forleden dag tok jeg en tur innom etter å ha blitt tipset av en følger. Butikken ligger praktisk til i Kjøpslåven ved Holms (Gamle E 18) - kun få hundre meter fra dagens motorvei - og er lett å finne.

Som alltid når det gjelder slike butikker, er det viktig å ha skattejakt-mentaliteten klar når man entrer butikken. I praksis vet man aldri hva man kan finne, og derfor nytter det heller ikke å forberede seg med handlelister og slikt.

Spotmarked kaller seg selv et supermarked for konkursvarer, havarerte varer og overskuddsvarer. I likhet med de andre butikkene i samme segment, så er det ikke gull alt som glimrer. Mange av produktene er ukjente for deg som kun er vant til å ferdes hos Rema, Coop eller Kiwi, så det kan være vanskelig å navigere mot de beste prisene.

I butikken finner du både matvarer, rengjøringsprodukter, hermetikk, tørrvarer, leker, godteri (bra pris - 9 kr per hekto - da jeg var innom).

Spotmarked har også bra med kjøleskap som vitner om store planer eller kanskje tidligere godbiter der, men akkurat da jeg var innom, var det ikke all verdens å skryte av på kjølefronten. Men det varierer garantert, og bør ikke være et hinder for å ta turen innom.

Alt i alt synes jeg det er flott at kunder i Vestfold også får muligheten til å handle billige mat- og dagligvarer, uten å måtte reise langt. Husk å ta med gjenbruks- og kjøleposer før du går på skattejakt hos Spotmarked.

Spotmarked Larvik

PS. Klikker du deg inn på besøkslenken, kommer du til Spotmarked sin Facebook-side der du også kan følge med på endel godbiter som postes der.

Tilbyder: Spotmarked
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: