< >
Annonse:

Lønner det seg å handle Findus fisk til 30-40% rabatt?

Lønner det seg å handle Findus fisk til 30-40% rabatt? Ergrer du deg av og til når du ser prosenttilbud - f.eks. Findus fiskeprodukter til 40% rabatt hos Spar denne uka - fordi du ikke aner om det egentlig er et bra tilbud? Jeg har tatt sjekken for å se om det faktisk lønner seg. Kanskje du blir overrasket?

Det går nesten ikke en uke uten at matkjedene "smeller til" med noe de mener er ukens beste tilbud - til 30% eller 40% rabatt. Noen ganger gjelder det kaffe, frukt eller kanskje fisk. Som forbruker er det vanskelig å vite om dette faktisk er gode tilbud, da vi ikke har noe sammenligningsgrunnlag.

Denne uken har både Coop OBS og Spar "supertilbud" på fiskeprodukter i en rekke varianter fra Findus - produkter som mange kjøper, enten vi snakker om fiskegratenger, fiskepinner eller andre ting. Men vet du at tilbudet er så bra som det lokkes med?

Denne uken tok jeg derfor turen til kjedene Rema, Kiwi, OBS og Spar for å sjekke prisene på Findus-produkter.

Det første som slår meg, er at Rema og Kiwi har lite fokus på Findus-produkter, de prioriterer heller å selge produkter fra andre eller egne firmaer. Jeg var f.eks. innom tre forskjellige Rema-filialer og fant svært få Findus-produkter. Men kjeden selger jo både fiskepinner, gratenger og slikt, men da altså fra andre produsenter.

Ut fra prissammenligningen min er det tydelig at Rema og Kiwi følger hverandres priser med argusøyne, de er ganske enkelt prikk like. De følger hverandre på 10-øringen.

Men legger du ellers merke til rødmarkeringene hos Rema og Kiwi, så ser du altså enkelt at ingen av disse kjedene var billigst på Findus-produkter denne uka.

Denne uken er det Spar/Eurospar som har 40% rabatt på Findus-produkter, mens Coop OBS har 30% rabatt. Ut fra prissammenligningen er det tydelig hvem som går av med seieren - Spar er billigst på alle produktene.

(Klikk på bildet for større versjon)

Findus prissammenligning

 

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: