< >

Mammutsalget gir billige bøker for oss som vil spare penger

Mammutsalget gir billige bøker for oss som vil spare penger I gamle dager var Mammutsalget årets begivenhet for oss lesehester. Vi stormet bokhandelen for å sikre oss godbitene, enten det var til oss selv eller som gaver til andre gjennom året. Og Mammutsalget eksisterer fortsatt!

Hva er Mammutsalget

Mammutsalget er Norges største boksalg og gir opptil 80% rabatt på en rekke spennende titler. Siden vi i Norge har en sparefiendtlig bokavtale som gir kunstig dyre bøker, er det i alle fall kjekt at man kan velge blant mer enn 800 boktitler fra tidligere år.

Bestill bøker på salg via internett eller stikk innom bokhandelen din

Selvsagt kan du fortsatt stikke innom bokhandelen din for å gjøre et kupp, men med internett er det hele enda enklere. Mammutsalget går fra 24. februar - 7. mars 2020, og det er bare å finne bøkene du ønsker å kjøpe.

Tenk langsiktig, få bokgaver billigere

Gjerrigknarken anbefaler deg å tenke litt langsiktig når du tar turen innom Mammutsalget, er det bøker til deg selv eller andre?

Hvilken bokgave kan passe til tantungen din som har bursdag i mai? Finnes det nyttige jaktbøker som du vil gi til mannen din før elgjakta? Hva slags bøker har du lyst til å lese neste sommer?

Hvilke nettbutikker bør du sjekke ut?

Allerede i forkant av Mammutsalget publiserer bokhandlerne lister og muligheter for forhåndsbestilling, derfor kan det være kjekt å være tidlig ute.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?