< >
Annonse:

NB! Ødelegg strekkoden på COOP-posen så du ikke kjøper den istedenfor å få 1 krone!

NB! Ødelegg strekkoden på COOP-posen så du ikke kjøper den istedenfor å få 1 krone! Husker du på å bruke gjenbruksposen til Coop når du handler i Coops matbutikker? En ting er at du hver gang får en krone i bonus - det er jo verdt å ta med seg. Men du må skanne riktig strekkode - ellers kan du ende opp med å betale for posen hver gang...

Tipseren Siw vil gjerne gjøre folk oppmerksom på utfordringen med at det finnes to strekkoder på COOP sitt handlenett. Den ene strekkoden gjelder for kjøp av posen, mens den andre brukes ved gjenbruk. Her kan det kjapt oppstå feil mens du befinner deg i kassen.

Dersom du skanner strekkoden for KJØP, ender du opp med å betale for en ny pose og får ingen verdens ting på bonuskontoen din. Skanner du strekkoden for GJENBRUK, får du registrert 1 krone bonus.

Mange COOP-ansatte er allerede klar over problemet og bruker sprittusj for å ødelegge kjøp-strekkoden, men dette er noe du som bruker av COOP-posen bør sjekke selv.

Dersom strekkoden på din gjenbrukspose fortsatt er synlig, bør du snarest ødelegge den med f.eks. en sprittusj for å unngå feilskanning neste gang. Du vil vel heller ha 1 krone i bonus fremfor å betale en tier hver gang du handler...

Etter henvendelse til COOP Norge har jeg mottatt følgende:

- Vi er kjent med at strekkodene er plassert noe tett, og vil gjøre justeringer i forhold til dette ved videre produksjon. Vi anbefaler at strekkoden for kjøp strekes over med tusj, eller at man holder over denne for å registrere gjenbruksbonusen, når man har kjøpt handlenettet, uttaler kommunikasjonsrådgiver Per Løberg Eriksen til Gjerrigknark.com.

- Man skal selvfølgelig ikke betale for nettet to ganger, så om man skulle skanne feil kode ber vi om at man tar kontakt med butikkbetjeningen, og får registrert 1 krone i gjenbruksbonus i stedet, presiseres det fra COOP.

Foto: Privat

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: