< >
Annonse:

Samler du bonuspoeng hos Scandic? Nå kan du bruke dem på annet enn overnattinger

Samler du bonuspoeng hos Scandic? Nå kan du bruke dem på annet enn overnattinger Er du medlem i kundeklubben til Scandic Hotels - Scandic Friends? Hittil har du bare hatt muligheten til å bruke bonuspoengene dine på overnattinger, men nå har du også muligheten til bruke poeng i restaurant, butikkhjørnet på hotellet eller til og med i nettbutikken deres. Trykk her for å besøke »

Det er ikke fritt for at mange har endret reisevaner etter at koronaviruset kom til oss. Færre mennesker flyr, overnatter på hotell osv. Jeg tenker det er smart av Scandic å gjøre det enklere å bruke bonuspoengene i kundeklubben deres på flere måter enn bare på hotellovernattinger.

Betal med poeng i restaurant, bar og shop

I motsetning til tidligere, kan du altså kjøpe småting og mat i den lille resepsjonsbutikken med bonuspoengene. Det samme gjelder i restauranten - legg merke til at det er mulig å delbetale slik at du kan kombinere å bruke opp poengene og betale resten med "vanlige" penger.

Hvordan fungerer det?

Hvis du har 10 000 poeng, kan du kjøpe noe for opptil 125 kroner hvis du bare vil bruke poengene dine. Du kan også velge å betale en del med poeng og resten med kort.

Hvis du for eksempel kjøper snacks og noe å drikke for 250 kroner i baren, multipliserer du beløpet med 80 poeng for å få verdien av regningen din i poeng, 250x80 = 20 000 poeng. Hvis du ønsker å bruke 10 000 av de 20 000 poengene, må du betale resten kontant/kort. Varene du betaler med poeng er ikke poengkvalifiserende. Legg merke til norsk lovgivning, alkohol kan ikke betales med poeng (noe du selvsagt kan gjøre i utlandet).

Tilbyder: Scandic Hotels
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: