< >
Annonse:

Sjekker du Personlige Priskutt i Æ-appen til Rema 1000?

Sjekker du Personlige Priskutt i Æ-appen til Rema 1000? Bruker du Æ-appen til Rema for å spare noen ekstra kroner? Da husker du vel også å sjekke dine Personlige Priskutt som gir deg 10-30% rabatt på forskjellige varer hver uke. Trykk her for å besøke »

For deg som gjør ditt beste for å spare noen ekstra kroner på matvarehandelen, er det viktig å bruke alle mulighetene som finnes. 

Om du bruker Æ-appen til Rema 1000, får du alltid 10% rabatt på frukt og grønt, og også 50% avslag på bleier, bind, tamponger og truseinnlegg. I tillegg kan du hver uke få Personlige Priskutt i appen - kjekt å spare litt mer her og der.

Personlige Priskutt er basert på varer du har handlet før, og varer Rema 1000 "tror du vil sette pris på" - hva nå det måtte bety. Husk å gå inn i appen hver mandag for å aktivere dine priskutt!

Priskuttene vil vanligvis være på mellom 10 og 30%.

Husk at det kan være smart å fortelle Rema hva du synes om hvert enkelt priskutt - ifølge dem slik at Æ lærer mer om hva du liker. Dermed er altså meningen at systemet skal bli smartere etter hvert og gi deg rabatter på ting du virkelig har bruk for. Alt annet er jo bare fjas og til irritasjon.

Tilbyder: Rema 1000
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: