< >
Annonse:

Slik går du på skattejakt på Finn

Slik går du på skattejakt på Finn Å kjøpe brukt er bra for både lommeboka og miljøet. Dersom du søker smart på Finn.no, kan du lettere finne godbiter du trenger som ikke koster all verdens. Trykk her for å besøke »

Er du på jakt etter noe spesielt eller trenger du noe fordi du skal innrede et nytt hjem? En ting er å følge med i grupper på Facebook, men like enkelt kan det være å lete riktig på Finn.no.

Tips 1: Bruk smarte søkeord

Dersom du f.eks. er på jakt etter en sofa eller leter etter gavekort, bør du bruke de riktige ordene for å unngå å få opp for mange treff. Ord som "feilkjøp", "bomkjøp", "julegave", "bursdagsgave", "gavekort i kombinasjon med firmanavn" osv. kan være nyttige å prøve.

Tips 2: Kombiner søkeord med filter

Vil du ha helt nye produkter til en rimeligere pris enn i butikk, kan du kombinere ord som "privat" og "nytt" med det du leter etter.

Tips 3: Ekskluder søkeord du ikke vil ha med

Her er det mange kombinasjoner som kan hjelpe deg å sile ut det du ikke er interessert i. Bruk minustegn foran ordet.

Tips 4: Sett opp varsling

Jeg har søkt opp gi bort-annonser i mitt område og satt på varsling, slik at jeg kan være kjappere enn de fleste andre når det gjelder ting som gis bort helt gratis. Finn din variant!

Tips 5: Sjekk Gis bort-kategorien i ditt område

Det er tusenvis av annonser for ting som gis bort på Finn. Sjekk hva som ligger ute i nærheten av deg - før du sløser bort penger i butikken eller på nett.

Tips 6: Bruk feilskriving når du søker

Mange legger ut annonser og skriver feil når de oppgir merkenavn og slikt. Bare tenk på hvor mange varianter av merket Ray-Ban som er mulig...Her kan du oppdage skatter som ingen andre har funnet.

Klikk deg inn på besøkslenken og les Finn sin egen artikkel om hvilke søketriks du bør bruke for å lykkes i din skattejakt! Kanskje du også har et godt triks på lur - nevn det i kommentarfeltet til glede for andre!

Tilbyder: Finn
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: