< >
Annonse:

Slik skaffer du deg gavekort og tilgodelapper billigere

Slik skaffer du deg gavekort og tilgodelapper billigere Har du planer om å kjøpe noe spesielt fra en kjede eller butikk, kan du kjapt spare store beløp om du søker etter tilgodelapper eller gavekort på Finn i første omgang. Trykk her for å besøke »

Tipser Thomas planla å kjøpe en vare fra en kjede, men ville selvsagt betale minst mulig. En mulig er selvsagt å prute i butikken for å få den rimeligere, men jammen kan det være like greit å sjekke Finn.no for å se om du finner noen andre som vil bli kvitt en tilgodelapp eller et gavekort du kan ha bruk for.

Dette er helt klart kjøpers marked, og det burde være rom for å prute på prisen på tilgodelapp - de færreste tilbyderne forventer å få full sum utbetalt. Tvert imot er tilbyderne av tilgodelapper eller gavekort i beit for cash og villig til å gjøre en god deal.

Søker du på Finn.no med ord som tilgodelapp eller gavekort, finner du en rekke annonser. Klikker du deg inn via besøkslenken, finner du kjapt alle annonser på ordet tilgodelapp.

OPPDATERT: Også tipser Tor forteller cirka den samme historien. Bare hør her:

"Når det er salg både her og der, så er det ofte mye som frister oss alle, meg like så.. men med begrenset inntekt for tiden måtte jeg tenke litt utenfor boksen for å få råd til det jeg ønsket meg.

GAVEKORT.. ta en tur inn på finn.no eller hvor enn du måtte foretrekke, og søk på "gavekort gis vekk" eller "gavekort selges". Jeg kjøpte 3 gavekort på 500 kr for tilsammen 500 kr, altså fikk jeg 1000 kroner gratis :)

Tok meg 5 minutter å søke opp, med kontakt av selger og avtale kjøp, og hentet samme dag .. enkelt, smart og mye penger spart (spesielt når man likevel skal handle noe i den kjeden / butikken gavekortet gjelder for)."

Tilbyder: Finn.no
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: