< >
Annonse:

Tjen pant på makrellboksene

Tjen pant på makrellboksene Nå kan kunder som kjøper Lofoten makrell i tomat pante og tjene penger på de tomme boksene. Ved å skanne makrellboksene får man nå 50 øre pant for hver eneste boks man resirkulerer. Trykk her for å besøke »

Som første aktør i Norge har Lofoten inngått samarbeid med Bower - en app som gjør det mulig for forbrukerne å pante emballasje.

– Vi håper å få med oss forbrukerne til å pante makrellboksen. Over 70 % av nordmenn spiser makrell i tomat, noe som tilsvarer over 30 millioner bokser i året! Hvis vi kan bidra til at enda flere makrell i tomat-spisere leverer makrellboksen til nærmeste gjenvinningsstasjon istedenfor at den havner i søpla, er det mye å hente for miljøet, sier Øystein Rist, daglig leder i Lofoten.

Slik fungerer det:

1. Skann makrellboksen din hjemme

Last ned Bower-appen og skann strekkoden på den tomme Lofoten Makrell i tomat-boksen.

2. Gå til nærmeste gjenvinningsstasjon

Finn nærmeste gjenvinningsstasjon i Bower-appen eller registrer din egen stasjon hjemme. Gå til gjenvinningsstasjonen, pant boksene og bekreft i appen at du er på stedet.

3. Få belønningen din direkte på mobilen

Velg selv hvordan du vil bruke den innsamlede panteverdien, som å donere pengene til veldedighet, sende de til en venn eller overføre de til bankkontoen din.

Tilbyder: Lofoten
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: