< >
Annonse:

Nå kan du enkelt klage på en vare hos Meny

Nå kan du enkelt klage på en vare hos Meny Meny har lansert en heldigital reklamasjonsløsning som gjør det enkelt å klage på en vare. Du slipper å ta turen tilbake til butikken og gjør hele prosessen med noen tastetrykk på mobilen. Trykk her for å besøke »

Meny har sammen med Norgesgruppen utviklet en ny digital tjeneste som gjør at uheldige kunder på et par minutter kan reklamere i appen eller på nettsiden.

Tjenesten fungerer slik at kunden med Trumf-medlemskap henter opp den aktuelle kvitteringen i Meny-appen eller på Meny sin nettside og markerer varen for reklamasjon.

Etter å beskrevet problemet og lagt ved et mobilbilde av varen, sendes så reklamasjon inn digitalt. Dernest vurderes klagen og varesummen overføres direkte til kunden som Trumf-bonus. Tjenesten gjelder både for kunder i nettbutikken og i de fysiske Meny-filialene.

Den digitale klageløsningen ble lansert i februar 2022, og det tok ikke lang tid før undertegnede testet den:

I forrige uke kjøpte jeg flere oster på Meny. Etter to dager hjemme i kjøleskapet var to av de butikkpakkede ostene mugne, noe jeg selvsagt ville klage på. Tidligere måtte jeg ha tatt turen til filialen, men nå fikset jeg alt hjemmefra.

Jeg gikk inn i appen, fant frem kvitteringen og reklamerte de to ostene - og la ved bilder av de to produktene. Dette gjorde jeg i helgen, og allerede på tirsdag var beløpene refundert til min Trumf-konto. Selvsagt gjør jeg som alltid og overfører Trumf-bonusen min jevnlig til min egen bankkonto - jeg liker å bestemme over bruken av mine egne penger.

Meny reklamasjon

Foto: Meny og Gjerrigknark.com.
Tilbyder: Meny
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: