Den første av fire pantemillioner er vunnet – tre milliongevinster gjenstår

Nåværende trekning i Pantelotteriet går mot slutten, samtidig som det sist uke var fire milliongevinster igjen i potten. Rett før helgen gikk den første gevinsten og nå gjenstår tre milliongevinster som Pantelotteriet forventer vil bli vunnet i løpet av de neste to ukene.

Fredag vant en mann en million kroner i Pantelotteriet på Rema 1000 Klepp i Rogaland.

– Jeg ble helt skjelven, sier mannen i 50-årene, som ønsker å være anonym.

Tilfeldigheter har medført at det fortsatt er flere milliongevinster igjen i den nåværende premiepotten. Nå er det altså tre personer som vil bli pantemillionær i løpet av de neste par ukene. Når disse premiene er vunnet, begynner er ny trekning automatisk, med nye vinnersjanser.

– Det kan sammenlignes med et kakelotteri, hvor det begynner å bli tomt i loddbøtta. Samtidig er det mange kaker igjen på bordet, men i denne forbindelse er det altså snakk om milliongevinster, ikke kaker, sier daglig leder Gaute Langdal i Pantelotteriet.

Tre millionærer på under to uker

Pantelotteriet er satt opp slik at en trekningsrunde har en omsetning på 200 millioner kroner. Hver runde inkluderer tolv milliongevinster og en rekke mindre gevinster. Premiene trekkes helt tilfeldig og er ikke fordelt jevnt utover.

– I tillegg til de tre milliongevinstene som gjenstår i denne trekningsrunden, er det også fortsatt 16 10 000kronersgevinster. Jo flere som deltar i lotteriet, desto raskere når man slutten på trekningsrunden, og vi forventer at de siste tre millionærene vil vinne innen to uker, sier Langdal.

Med den ferske pantemillionæren i Rogaland, er det så langt i år 16 personer som har blitt pantemillionær.

Aktuelle saker fra den siste tiden: