< >
Annonse:

Hvordan unngå å kjøpe 'ventesnop' når du er på butikken

Hvordan unngå å kjøpe 'ventesnop' når du er på butikken Problemet er velkjent: Du skal bare gjøre noen korte ærend på butikken og har tenkt å spise middag etterpå. Uheldigvis tar det lenger tid enn planlagt og du faller for fristelsen til å kjøpe dyrt og usunt snop for å stoppe sultfølelsen, som har kommet snikende. Her er et smart gratistips for deg som ofte havner i denne situasjonen!

Løsningen er enkel og genial: I de fleste butikker finnes det nå brødskjæremaskiner. Ni av ti ganger når en går forbi ligger det igjen skalker som noen ikke har giddet å ta med seg. Disse er et godt alternativ for å unngå å ende opp med en sjokolade eller liknende for å holde koken til en kommer hjem. Spis én eller flere av skalkene og du burde ha fått i deg nok karbohydrater til at det holder til du er vel hjemme.

Om du sparer ti kroner i uka på dette, noe som føles lite, blir det 520 kroner i året - nok til en fin julegave til noen du er glad i!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236