< >
Annonse:

Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking

Nasjonal strikkekveld for alle som er glade i strikking Strikking er ikke bare for bestemødre og grandtanter, i dag er det ganske enkelt på mote å strikke. Mange av oss misunner dem som virkelig får sving på pinnene, men det er faktisk aldri for sent å starte med strikkingen. Trykk her for å besøke »

NRK-sendingen «Nasjonal strikkekveld» er en super måte å bli kjent med strikking på, særlig dersom du er ukjent med pinner og garn. Men maratonsendingen inneholder også mye snadder for ekspertene.

Ikke minst gleder mange seg til det spennende verdensrekordforsøket «fra sau til genser» der sauen Fregneguri spiller hovedrollen.

Strikking gir glede for både deg og andre i familien

Dersom du leser denne «hyllesten» til strikkingen etter at nasjonal strikkekveld, behøver du ikke å fortvile. På denne siden kan du lese mer om NRK sin strikkekveld, og heldigvis kan du se hele seansen på NRK Nett-TV:

Se første del her (20:05-00:00)

Se andre del her (fra 00:00)

Dersom du er glad i strikking eller ønsker å starte din karriere som bearbeider av garn og nøster, anbefaler vi å gjøre følgende:

1) Meld deg inn i Tanums Hobbyklubb og velg mellom en flott strikke- eller heklepakke

2) Få inspirasjon gjennom å bli medlem i Facebook-gruppa Strikkesida (som også omtales i løpet av den nasjonale strikkekvelden)

3) Sjekk bestselgerne om strikking på for eksempel Bokkilden. Lån dem på biblioteket, ønsk deg til jul eller kjøp hvis du har lyst til det.

 

4) Mange leter etter gratis strikkeoppskrifter på nett. Du finner noen av de viktigste kildene på denne siden.

Med pinner og garn ønsker vi deg lykke til – enten videre med strikkingen eller med oppstarten!

Tilbyder: Hobbyklubben
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:
Leter du etter noe spesifikt?