< >
Annonse:

Frys ned kjøttdeigen på en smartere måte

Frys ned kjøttdeigen på en smartere måte Dersom du har benyttet deg av et godt tilbud på kjøtt- eller karbonadedeig i din lokale matbutikk eller storhandlet datovarer, har du sikkert vært ute for problemet - hvordan få plass til alt i fryseren?

Alle matvarer som du har fryst ned har en ulempe – glemmer du å ta ut pakken om morgenen, ender det fort med en forsinket middag om ettermiddagen. Med dette tipset går det i alle fall kjappere å tine kjøttdeigen.

Neste gang du kjøper kjøttdeig, bør du gjøre som tipseren Renate. Hun tar kjøttdeigen ut av originalpakningen og flatpakker det hun trenger i egne fryseposer.

På den måten slipper du å tine en stor mengde kjøttdeig, selv om du kanskje ikke trenger all verdens. Flatpakket frossen kjøttdeig går for øvrig raskere å tine enn en stor klump.

Frys ned kjøttdeig porsjonsvis

Med flatpakkede kjøttdeigposer bruker du minimalt med plass i fryseren, og samtidig er det enkelt og kjapt å tine det du trenger.

Ofte er jo kjøttdeig på tilbud, så da er det kjekt å kjøpe inn store mengder som du kan dele opp.

Husk forresten at frossenvarer ikke er evig holdbare, derfor er det kjekt å bruke merkelapper som forteller når du frøs dem ned.

Pakker med kjøttdeig

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: