< >
TIPS: Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens Julekalender - om 30 sekunder har du kanskje vunnet!

Frys ned kjøttdeigen på en smartere måte

Frys ned kjøttdeigen på en smartere måte Enten du har vært på tur til Sverige og storhandlet kjøttdeig eller benyttet deg av et godt tilbud i den lokale matbutikken din, har du sikkert vært ute for problemet - hvordan få plass til alt i fryseren?

Alle matvarer som du har fryst ned har en ulempe – glemmer du å ta ut pakken om morgenen, ender det fort med en forsinket middag om ettermiddagen. Med dette tipset går det i alle fall kjappere å tine kjøttdeigen.

Neste gang du kjøper kjøttdeig, bør du gjøre som tipseren Renate. Hun tar kjøttdeigen ut av originalpakningen og flatpakker det hun trenger i egne fryseposer.

På den måten slipper du å tine en stor mengde kjøttdeig, selv om du kanskje ikke trenger all verdens. Flatpakket frossen kjøttdeig går for øvrig raskere å tine enn en stor klump.

Frys ned kjøttdeig porsjonsvis

Med flatpakkede kjøttdeigposer bruker du minimalt med plass i fryseren, og samtidig er det enkelt og kjapt å tine det du trenger.

Ofte er jo kjøttdeig på tilbud, så da er det kjekt å kjøpe inn store mengder som du kan dele opp.

Husk forresten at frossenvarer ikke er evig holdbare, derfor er det kjekt å bruke merkelapper som forteller når du frøs dem ned.

Pakker med kjøttdeig