< >
Annonse:

I disse nettbutikkene kan du kjøpe overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet til lav pris

I disse nettbutikkene kan du kjøpe overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet til lav pris Noen steder i landet finnes butikker som selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Nå kan du som bor lengre unna bestille varer rimelig via forskjellige nettbutikker - men dessverre ikke kjøle- eller frysevarer.

Det er mye penger å spare dersom du handler i butikker som tilbyr overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Enn så lenge er de fleste av disse butikkene lokalisert på det sentrale østlandsområdet, men nå finnes det flere nettbutikker som du kan handle i.

Postlogistikken gjør det ikke mulig å bestille kjøle- og frysevarer, men det kan lønne seg å sjekke nettbutikkene om det er varer du trenger - og vil bestille til en rimelig pris.

NB! Mange av nettbutikkene selger godteri, brus og det er vel ikke noe du nødvendigvis behøver?

Alle nettbutikkene som selger overskuddsvarer tilbyr forsendelse for 79-89 kroner for en stor eske, så det lønner seg å samle sammen en større bestilling for at det skal lønne seg.

Disse tre nettbutikkene selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet (som selvsagt er like gode også etter utløpsdato):

Havaristen

Holdbart 

Lavpriskurven

I tillegg finnes Gaute Fabrikkutsalg utenfor Trondheim - anbefales av mange trøndere på jakt etter bakemikser, desserter, krydder, osv.

Tidligere kunne man også bestille overskudds- og datovarer fra den svenske nettbutikken Matsmart, men Matsmart trakk seg ut fra Norge i november 2018.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236